[ΒΙΝΤΕΟ] Συνάντηση Υπουργού Υγείας με ΟΚΥΠΥ και γιατρών του δημοσίου

Φωτογραφία Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Τριμερής συνάντηση Υπουργού Υγείας, ΟΚΥΠΥ και γιατρών του δημοσίου, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 08:30 πρωί, σε μια νέα προσπάθεια του Μιχάλη Δαμιανού, κατάληξης σε μια συμφωνία και ακύρωσης της εξαγγελθείσας για αύριο και μεθαύριο απεργίας των γιατρών του δημοσίου.

Μιλώντας ενωρίτερα στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες λίγες ώρες θα κάνω άλλη μία προσπάθεια για να βρεθεί κάποια λύση στη διαφορά πού υπάρχει ανάμεσα στους γιατρούς του δημοσίου από τη μία και του ΟΚΥΠΥ από την άλλη.

Ο κύριος Δαμιανός ανέφερε επίσης ότι στην προσπάθεια να αποτραπεί η εξαγγελθείσα απεργία των γιατρών στα δημόσια νοσηλευτήρια, κατέβαλε κατά το Σαββατοκύριακο κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπάρξει μια συμφωνία με υποβολή γεφυρωτικών προτάσεων.

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο, γι´αυτό και θα συνεχίσουμε και σήμερα, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.

Σημειώνεται ότι μιλώντας στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση, ο πρόεδρος του κλάδου ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ, Μωυσής Λάμπρου,δήλωσε ότι στη σημερινή συνάντηση οι γιατροί αναμένουν κάτι νεότερο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ,

ΠΠ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Ιουλίου 2024 - 13:13

Τελευταιες Ειδησεις

03 Ιουλίου
Καμία πυραυλική επίθεση δεν διενεργήθηκε κατά του Ισραήλ, λένε κάτοικοι της Χάιφα
12:27
Συνελήφθη 57χρονος για υπόθεση ανάμματος φωτιάς στην ύπαιθρο
12:11
[ΒΙΝΤΕΟ] Αλλαγές στη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης εξήγγειλε ο Πρόεδρος
12:01
Τμήμα Μετεωρολογίας- 2ο Δελτίο Καιρού 3/07/2024
11:38
Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να επιτίθεται σε υπάλληλο αεροδρομίου σε βίντεο
11:36
Εμφάνιση Μπόρις Τζόνσον την ενδεκάτη της προεκλογικής εκστρατείας
11:30
Η διατροφή στην ηλικία των 40 επηρεάζει την ποιότητα ζωής στα 70
11:04
Σύλληψη 3 ατόμων για τα επεισόδια σε ομάδες αλλοδαπών
10:44
Συνεχίζεται η αντεξέταση του Γενικού Ελεγκτή στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
10:36
Ινδία: Τουλάχιστον 121 νεκροί από ποδοπάτημα σε θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών
10:10
Η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με τη Ρωσία
09:50
Από τη μελέτη κόστους - οφέλους θα εξαρτηθεί η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Interconnector
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.