Ο πατέρας Αντώνιος παραπέμπεται σε δίκη για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος δύο αγοριών

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος, για την υπόθεση σεξουαλικών πράξεων σε βάρος δύο αγοριών, φιλοξενούμενων σε δομές της Οργάνωσης, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Το δικαστικό Συμβούλιο διατάσσει την παραπομπή σε δίκη του κληρικού για κατηγορίες που αφορούν «κατάχρηση ανηλίκων με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση».

Η υπόθεση αφορά τις καταγγελίες 19χρονου, ο οποίος ήταν στο παρελθόν τρόφιμος σε δομή, και 15χρονου, που συνεχίζει να φιλοξενείται στην «Κιβωτό του Κόσμου», οι οποίοι κατέθεσαν στις εισαγγελικές Αρχές συγκεκριμένα περιστατικά.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι πράξεις για τις οποίες θα δικαστεί ο πατέρας Αντώνιος αφορούν για τον 19χρονο το διάστημα από Σεπτέμβριο του 2020 έως και τον Αύγουστο του 2022, έχοντας συμπληρώσει τα 14 έτη του, ενώ για τον 15χρονο το καλοκαίρι του 2022 όταν ο παθών ήταν 13 ετών.

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιουλίου 2024 - 17:37

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Οκτωβρίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 19/10/24
16:12
Πρόταση Κύπρου για δημιουργία μηχανισμού κοινής προμήθειας φαρμάκων για μικρές χώρες της ΕΕ
15:22
Ζοζέπ Μπορέλ: Ο θάνατος του ηγέτη της Χαμάς θα μπορούσε να επιδράσει θετικά στην επίτευξη εκεχειρίας
15:18
Συνάντηση Όλαφ Σολτς και Ταγίπ Ερντογάν - Στο επίκεντρο η αγορά υπερηχητικών μαχητικών "Eurofighter"
15:13
Ισραηλινό πλήγμα στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Βηρυτό με τον Βόρειο Λίβανο
15:06
Επίθεση με drone της Χεζμπολάχ στην περιοχή κατοικίας του Νετανιάχου
15:00
Συνεχίζονται οι ισραηλινές επιχειρήσεις σε Γάζα και Λίβανο, παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός
15:00
Το Ιράν διεξάγει ναυτικά γυμνάσια με τη Ρωσία και το Ομάν στον Ινδικό Ωκεανό
13:40
Συνάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών με την ηγεσία της Χαμάς
13:25
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
12:51
Υπ. Μεταφορών: Μέχρι σήμερα έχει κατασκευαστεί μόλις το 30% του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς
12:32
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 19/10/24
11:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.