Στη Ντόχα του Κατάρ θα συνεχιστούν οι εντατικές διαπραγματεύσεις για εξεύρεση λύσης στη Γάζα

Photo by JACK GUEZ / AFP

Αύριο στη Ντόχα του Κατάρ θα συνεχιστούν οι εντατικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους επικεφαλής των μυστικών  υπηρεσιών της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ, σε μιά προσπάθεια κατάληξης σε συμφωνία με τη Χαμάς,  γιά εκεχειρία στη Γάζα και επιστροφή ισραηλινών αιχμαλώτων. Πηγές από την αιγυπτιακή αντιπροσωπεία,  δηλώνουν  ότι υπάρχουν αρκετά σημεία συμφωνίας. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη με επιστροφή των αντιπροσωπειών στο Κάϊρο.

Στο μεταξύ και παρά τις προσπάθειες για εκεχειρία, η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσε ότι δεκάδες παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην  περιοχή Αμπασάν,  όπου εκτοπισμένοι παλαιστίνιοι έμεναν σε σκηνές.

Από την άλλη, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι δύο πολίτες του τραυματίστηκαν κρίσιμα , μετά από επίθεση της Χεζμπολάχ με δεκάδες ροκέτες, στα  υψώματα του Γκολάν.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , Reuters

ΠΠ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουλίου 2024 - 20:56

Τελευταιες Ειδησεις

05 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
07:00
Απεβίωσε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας
06:30
Μπάιντεν: Το Ισραήλ δεν έχει ακόμη καταλήξει στον τρόπο αντίδρασής του ενατίον του Ιράν
06:28
ΠτΔ: Η συνάντηση στη Νέα Υόρκη να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών
06:21
Στόχους των ανταρτών Χούθι στην Υεμένη έπληξε ο αμερικανικός στρατός στην Υεμένη
06:14
Μέση Ανατολη: Κορυφώνεται η παγκόσμια ανησυχία- Ολομέτωπη σύγκρουση Ισραήλ με Χεζμπολλάχ
06:09
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 5/10/24
05:49
04 Οκτωβρίου
Υπουργός Άμυνας: Σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης η Κυπριακή Δημοκρατία
17:55
Επιχειρεί σε τρία μέτωπα ο Ισραηλινός στρατός
17:51
Αναχώρησε και τρίτη πτήση τσάρτερ με Βρετανούς από τη Βηρυτό
16:51
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 04/10/24
16:46
Το ροδόσταγμα Αγρού στον κατάλογο Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης
16:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.