[ΒΙΝΤΕΟ] Λετυμπιώτης: Το επόμενο διάστημα οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη μετά την παύση του Γενικού Ελεγκτή

Τις επόμενες ημέρες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα λάβει τις αποφάσεις του, μετά και από την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σε συνάρτηση και με τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθηθούν το συντομότερο για την Ελεγκτική αλλά και την Νομική Υπηρεσία, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Μιλώντας στο Τρίτο και σε παρατήρηση ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έχει βάλει ψηλά τον πήχη, ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι ο σεβασμός του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης στον θεσμό όσο και στο έργο που παρήγαγε η Ελεγκτική Υπηρεσία είναι δεδομένος.

Απαντώντας σε ερώτηση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκε προσπάθεια να ταυτιστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την σοβαρή σύγκρουση των δύο ανεξάρτητων θεσμών.

Σημείωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις έχουν στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ενώ υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν συνυπόγραψε την αίτηση προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του οποίου η απόφαση είναι απόλυτα σεβαστή.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΕΥΗ/ΠΓ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:33

Τελευταιες Ειδησεις

19 Σεπτεμβρίου
Ικανοποίηση Υπουργείου Εξωτερικών για ελληνοκυπριακές περιουσίες στα κατεχόμενα
21:28
Στο Παρίσι ο Άντονι Μπλίνκεν -Συνομιλίες για τη Μέση Ανατολή
21:22
Σε ευκαιρίες και κινδύνους στη νέα φάση του πολέμου, αναφέρεται ο Γκάλαντ
21:06
Για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο με χημικά όπλα, προειδοποιεί τη Δύση η Ρωσία
20:39
Φρουροί της Επανάστασης: Απειλές ότι το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει τον άξονα της αντίστασης
20:32
Ο Κιρ Στάρμερ υπονομεύει το Ισραήλ, υποστηρίζει ο Βενιαμίν Νετανιάχου
20:01
Αυτοσυγκράτηση συστήνει ο Μακρόν για αποφυγή πολέμου Ισραήλ -Λιβάνου
19:51
Αναβαθμίζεται και παραμένει κλειστό το Tax For All, από 20 -25 Σεπτεμβρίου
18:58
Κήρυξη πολέμου εναντίον της Χεζμπολά οι εκρήξεις βομβητών, τονίζει ο Χασάν Νασράλα
18:00
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
18:00
Φυσικό αέριο στην Ευρώπη από την Ουκρανία, μέσω Αζερμπαϊτζάν
17:51
Παραδοχή Ισραηλινού στρατού, ότι πλήττει στόχους της Χεζμπολά στον Λίβανο
17:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.