Εκδήλωση Διαμαρτυρίας για την Μαρίνα Λάρνακας

Κρατώντας πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως "το κράτος μας διώχνει από την Λάρνακα και από την Κύπρο", "Μαρίνα και Λιμάνι Λάρνακας,Τερματικό Βασιλικού διαφθορά και ανικανότητα", τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ελλιμενισμένων Σκαφών στην Μαρίνα Λάρνακας πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Κρίς Στέκας δήλωσε πως η διαμαρτυρία αφορά τους χειρισμούς του κράτους και ειδικά του Υπουργείου Μεταφορών για το θέμα της Μαρίνας Λάρνακας.

Η Μαρίνα Λάρνακας, είπε, διοικείται και ανήκει σήμερα στο Υπουργείο Μεταφορών το οποίο επέλεξε και ανέθεσε την μεγάλη επένδυση στην ΚΙΤΙΟΝ, παρακολουθούσε την πρόοδο του μεγάλου έργου και ενθάρρυνε, όπως υποστήριξε, την εταιρεία, να βάζει αυξήσεις.

Κατηγόρησε επίσης το Υπουργείο ότι εμμένει σε πρακτικές που συγκρούονται με τις αρχές της ίσης μεταχείρισης και της μη διάκρισης, επιβαρύνοντας τους ιδιοκτήτες σκαφών στην Μαρίνα Λάρνακας με διπλάσια τέλη σε σύγκριση με άλλους κρατικούς χώρους ελλιμενισμού.

Ο κύριος Στέκας πρόσθεσε ότι αξίωση του Σωματείου είναι να γίνουν, αμέσως, κάποια απολύτως απαραίτητα βελτιωτικά έργα στη Μαρίνα Λάρνακας- πρωτίστως η εκβάθυνση της εισόδου της και συντήρηση στις πίσω αποβάθρες.

Δήλωσε επίσης ότι ζητούν συμμετοχή στις συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στα θέματα Μαρίνων και βασικών υποδομών στη Λάρνακα και γενικότερα στην Κύπρο και στις σχετικές επιτροπές.

Οι ιδιοκτήτες ελλιμενισμένων σκαφών πραγματοποίησαν πορεία από την Μαρίνα Λάρνακας μέχρι την είσοδο της λεωφόρου Αθηνών όπου απέκοψαν συμβολικά για λίγα λεπτά την κυκλοφορία.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΕΥΑ / ΣΤΑΥΡΟΣ / ΕΜ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:56

Τελευταιες Ειδησεις

16 Σεπτεμβρίου
Ρυμουλκήθηκε το ελληνόκτητο πετρελαιαγωγό "Σούνιον"
20:50
7 στους 100 στερούνται και τα βασικά
20:47
Εντολή Πούτιν για αύξηση του τακτικού ρωσικού στρατού
20:03
Μπάιντεν: H μυστική Υπηρεσία χρειάζεται περισσότερο προσωπικό
20:00
Φινλανδία: Tρεις συλλήψεις για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες
19:26
Αμερικανός επιτετραμμένος στην Άγκυρα: Η Αμυντική Συνεργασία Κύπρου - ΗΠΑ δεν στρέφεται εναντίον τρίτων
19:02
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η ηγεσία και ο πρόεδρος της ΚΟΠ να μην κρύβονται
18:52
Ρωσία: Eντολή απομάκρυνσης των κατοίκων όλων των οικισμών
18:48
Ρωσία: Aξιωματούχοι του υπουργείου άμυνας εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς
18:00
Τα είπαν υπουργός εσωτερικών - ένωση κοινοτήτων
17:51
Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Tελειώνει ο χρόνος για διπλωματική λύση
17:43
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 16/9/2024
16:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.