Οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στηρίζουν την ομάδα

Οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ανακοίνωση που εξέδωσαν στηρίζουν το ΔΣ, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας: Η ανακοίνωση: "Επειδή ήμασταν και εμείς παρόντες στη συνάντηση με τα οργανωμένα σύνολα των φιλάθλων της ομάδας μας που έγινε στους Εργάτες τη Τρίτη 11/11/14, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Οι εκπρόσωποι το ΔΣ της ομάδας μας , απαντώντας σε ερώτηση για τους τρόπους και τις ενέργειες που θα κάνει το συμβούλιο για να εξευρεθούν τα αναγκαία χρήματα για να ξεπεράσει η ομάδα τα κριτήρια του Μάρτη του 2015, παρέθεσαν μια σειρά από μέτρα και ενέργειες που είδη άρχισαν να γίνονται από τώρα, όπως: - Προπώληση εισιτηρίων διαρκείας - Εισαγωγή νέων προϊόντων. - Αύξηση των πωλήσεων των υφιστάμενων προϊόντων. - Έκδοση λαχείου με στόχο την είσπραξη 200,000.00 - Χριστουγεννιάτικος χορός - My spot - Διοργάνωση τακτικής τόμπολας σε Παγκύπριας βάση. - Συνάψει δανείου με τράπεζα του εξωτερικού, Ανάφεραν ότι έχουν γίνει σκέψεις για αξιοποίηση και της ακίνητης ιδιοκτησίας του σωματείου, ακόμα και της πώλησης της αν αυτό θα είναι το τελευταίο μέτρο για να αποφύγουμε την διάλυση της ομάδας που μοιραία θα επέλθει αν δεν περάσουμε τα κριτήρια. Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν σχολίασε αρνητικά την αναφορά αφού ήταν σαφές ότι αυτό αποτελούσε το τελευταίο μας όπλο για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Είναι για αυτό που μας εξέπληξε η αντίδραση εκ μέρους των συναδέλφων της θύρας την οποία θεωρούμε υπερβολική και αχρείαστη. Δεν συνάδει με τα δημοκρατικά θέσμια τα οποία ο σύλλογος μας πρεσβεύει. Θεωρούμε ότι το τελευταίο που χρειάζεται η ομάδα μας αυτή τη περίοδο είναι ακραίες και διχαστικές ενέργειες. Στηρίζουμε το ΔΣ, χωρίς να του δίνουμε λευκή επιταγή. Έγινα λάθη τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί , έγιναν όμως και πολλά πράγματα τα οποία δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε. Στηρίζουμε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας τους οποίους καλούμε άμεσα να βρουν τους τρόπους και τη δύναμη να δείξουν το πραγματικό τους εαυτό, να βάλουν το ευρωπαϊκό τους κουστούμι και να κλείσουν τα στόματα, όσων ανώνυμων αλλά και επωνύμων τους έχουν χλευάσει το τελευταίο διάστημα. Η Ομόνοια μας μόνο μέσα από την ενότητα και την ομόνοια μπορεί να βρει ξανά τη θέση που της αξίζει και αυτό πρέπει να είναι το καθήκον όλων μας. ΣΥΦΙ ΣΟΛΙΑΣ ΣΥΦΙ ΟΡΕΙΝΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΦΙ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ΣΥΦΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΥΦΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ".

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 04:13

Τελευταιες Ειδησεις

30 Απριλίου
Χριστοδουλίδης -Σούνακ συζήτησαν για "Αμάλθεια", μεταναστευτκό, Κυπριακό...
18:40
Οι ανακαλύψεις της ΕΝΙ στην κυπριακή ΑΟΖ σε σύσκεψη στο Προεδρικό
18:35
Η Ρωσία κατέρριψε έξι αμερικανούς πυραύλους που εκτόξευσε η Ουκρανία
18:03
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 30 Απριλίου 2024
18:00
Εκλογές 9ης Ιουνίου: Πέραν των 7.000 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο του λαού
17:53
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 30/4/24
17:45
Ισραήλ: Νεκρός Τούρκος υπήκοος ύστερα από επίθεση με μαχαίρι εναντίον αστυνομικού
17:23
Με 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες ενισχύεται το Υφυπουργείο Έρευνας - Ετήσιος απολογισμός...
16:36
Η κυβέρνηση υποστηρίζει την ενίσχυση του πυλώνα άμυνας και ασφάλειας της Ευρώπης
16:25
Σε λειτουργία από την Παρασκευή έξι σταθερές κάμερες φωτοεπισήμανσης στη Λευκωσία
16:09
Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι στην επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο
15:26
Ιταλία: Φυλάκιση στον Τζανφράνκο Φίνι για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
15:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.