Kαλλιτέχνες ενώνουν δυνάμεις εναντίον του Έμπολα - Video

“Talk is cheap. It’s time for action” (Τα λόγια είναι φτηνά. Είναι ώρα για δράση) είναι το μότο του βίντεο του οργανισμού One Campaign στο οποίο διάφορες διασημότητες από το χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου καλούν τη διεθνή κοινότητα σε δράση ενόψει της επιδημίας του Έμπολα.

Στο βίντεο συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Μπόνο, Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ, Γουίλ Φέρελ,Μόργκαν Φρίμαν και Βενσάν Κασέλ, όπως επίσης και οι Αφρικανοί μουσικοί Φάλι Ιπούπα από το Κονγκό και Φέμι Κούτι από τη Νιγηρία, η Ανζελίκ Κιντζό από το Μπενίν, αλλά και οι γιατροί από τη Λιβερία Τζ. Σόκα Μόζες και Λουίζ Γκαγέ.

Morgan-Freeman-223583-compressed

Τα λόγια είναι περιττά, σύμφωνα με τους εμπνευστές του βίντεο, αφού ο Έμπολα ήδη στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 5.000 ανθρώπους. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της One Campaign, Μάικλ Έλιοτ ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να παραμείνουν σιωπηλοί, πιστεύοντας ότι θα είναι «εξαιρετικά δυνατό να μην λένε τίποτε». Χαρακτήρισε επίσης την αρχική αντίδραση στην επιδημία του ιού Έμπολα αποτυχημένη και σημείωσε ότι χιλιάδες πλήρωσαν γι’ αυτό με τη ζωή τους.

Bono-223584-compressed

Η One Campaign έχει αναρτήσει και αίτημα στο διαδίκτυο ζητώντας από τους ηγέτες των χωρών να ενισχύσουν το σύστημα υγείας των χωρών που επλήγησαν από τον Έμπολα. Μπορείτε να υπογράψετε το αίτημα πατώντας εδώ. Η οργάνωση One Campaign έχει ιδρυθεί από τον τραγουδιστή των U2, Μπόνο.

To βίντεο της One Campaign:

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=gTs8hclMTxc{/youtube}

Επιμέλεια: Μαρία Τσαγγάρη

Πηγή: naftemporiki.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 10:50

Τελευταιες Ειδησεις

03 Οκτωβρίου
Υεμένη: Οι Χούθι εξαπέλυσαν επίθεση με drones εναντίον του Ισραήλ
11:46
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 03/10/24
11:35
Πρόεδρος: Οι δηλώσεις Κουλία δεν συνιστούσαν συνταγματική εκτροπή
11:22
Η ανεξαρτησία της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και η ελεύθερη πρόσβαση της στις υπηρεσίες, στόχοι του νέου Γενικού Ελεγκτή
10:59
[ΒΙΝΤΕΟ] Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος το δείπνο με Γκουτέρες και Τατάρ
10:43
Σε σοβαρή κατάσταση νεαρός μετά από τροχαίο στον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
10:15
Σε κρίσιμη κατάσταση 31χρονος που έπεσε από μπαλκόνι
09:43
Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό
09:39
Κυβέρνηση: Δεδομένη θεωρείται η τριμερής συνάντηση
08:44
Υπέκυψε στα τραύματα του ο οδηγός του σκυβαλοφόρου που ανατράπηκε παρά τη Μονή
06:46
Προειδοποιήσεις Ιορδανίας προς Ιράν-Ισραήλ
06:40
Πρόεδρος Ιράν: Σε περίπτωση αντιποίνων του Ισραήλ θα ακολουθήσει ισχυρότερη απάντηση
06:01
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.