ΟΜΟΝΟΙΑ: «Ο κόσμος τη φωνή, οι παίκτες τη ψυχή» (ολοταχώς για σολντ-άουτ)

Ανεπανάληπτη αφοσίωση του κόσμου της Ομόνοιας. Στο μέσο του καλοκαιριού, Ιούλίο μήνα και οι "πράσινοι" πάνε για σολντ-άουτ, το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ.


Ο "12ος" παίκτης της θα είναι εκεί λοιπόν, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊαφα στην πολυπόθητη πρόκριση επί της Γιαγκελόνια.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το βράδυ της Δευτέρας, εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια στη δυτική και ανατολική εξέδρα, ενώ έμειναν μόλις 700 εισιτήρια (κανονικά) για το βόρειο πέταλο. Τα μαθητικά (για δυτική, ανατολική και βόρεια) είχαν εξαντληθεί από το πρωί. 
Από σήμερα στη διάθεση του κόσμου της ομάδας θα τεθούν και 2000 εισιτήρια της Νότιας κερκίδας, με ποσοστώσεις μαθητικών και παιδικών εισιτηρίων. Μέσω του Online Ticketing διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν μόνο για τη Βόρεια κερκίδα, στα τμήματα 120 και 217.
Υπολογίζεται ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί sold out, αφού η ζήτηση είναι τεράστια. Η Ομόνοια θα έχει την Πέμπτη στο πλευρό της 18 και πλέον χιλιάδες κόσμο.
Σπουδαίος αριθμός και είναι ατιληπτό ότι πέραν από την ηθική στήριξη, ενισχύεται σημαντικά το σωματείο και στο οικονομικό κομμάτι. Σε ανακοίνωση του το δ.σ της Ομόνοιας αναφέρει: «Η ιδιαίτερα εκδηλωτική και ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της Ομόνοιας, θα προσφέρει τη μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας, στην προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει αποδειχτεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν, ότι η δύναμη του κόσμου της ομάδας μας είναι ικανή να οδηγήσει το σωματείο μας σε ιστορικές επιτυχίες», υπογραμμίζεται.

Παράλληλα, επισημαίνει πως, οι εκδηλώσεις του κόσμου σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεφύγουν από τα πλαίσια της αθλητοπρέπειας. «Η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που άπτονται της συμπεριφορά των φιλάθλων στους αγωνιστικούς χώρους. Το σωματείο μας, μετά την περσινή του τιμωρία, κινδυνεύει με ακόμη πιο βαριές ποινές σε περίπτωση που παρουσιαστεί συμπεριφορά που παραβιάζει τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Καλούμε τον κόσμο της Ομόνοιας όπως κάνει πράξη αυτό που ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα. Με την ορμή και το πάθος του, να σπρώξει την ομάδα μας σε μια σημαντική ευρωπαϊκή νίκη, που θα της δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει με πολύ καλές προοπτικές την φετινή της πορεία στα κύπελλα Ευρώπης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου και καταλήγει: «Ο κόσμος βάζει τη φωνή και οι παίκτες τη ψυχή. Ομόνοια λαός πρόκριση!».

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:23

Τελευταιες Ειδησεις

29 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
22:10
Τραγωδία στο Περού - 23 νεκροί μετά απο πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
21:43
Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις για το μεταναστευτικό
21:10
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα - Διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός
20:47
Μάτι: Ένοχοι 6 από τους 21 για τη φονική πυρκαγιά - Οργή συγγενών
20:30
Μισέλ: Θεμελιώδες στοιχείο για τα ευρωτουρκικά το Κυπριακό - Φιλοδοξίες για διεύρυνση της ΕΕ
19:26
Πρόεδρος: Προετοιμάζεται πλατφόρμα για παρακολούθηση του έργου της κυβέρνησης
19:16
Για σημαντικές νίκες επί των ουκρανικών δυνάμεων κάνει λόγο η Μόσχα - Το Κίεβο λέει ότι απέκρουσε μπαράζ ρωσικών επιθέσεων
17:59
Ελεύθερος ο 82χρονος Χρύσανθος μετά την απονομή προεδρικής χάριτος
17:46
MED9: Ενίσχυση των κοινών προσπαθειών ζήτησε από τους ομολόγους της η υπουργός Γεωργίας
17:34
Πρώτη η Κύπρος στις επιστροφές παράτυπων μεταναστών είπε ο Ιωάννου
17:29
Έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο ο Πολύκαρπος Μιχαήλ - Παρασύρθηκε από όχημα
17:24
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.