Στο θρόνο του ο "βασιλιάς"

Μετά από δύσκολη μάχη με τον Κέι Νισικόρι στον τελικό του Barcelona Open, ο Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε 2-0 σετ τον Ιάπωνα και κατέκτησε τον 9ο τίτλο του στην Βαρκελώνη και 49ο της καριέρας του στο χώμα, ισοφαρίζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ του Γκιγιέρμο Βίλας!

Ιστορία συνεχίζει να γράφει στην αγαπημένη του επιφάνεια ο Ράφαελ Ναδάλ...

Μετά από μια ακόμη σπουδαία εβδομάδα στο χώμα, ο 29χρονος από τη Μαγιόρκα κατέκτησε τον τίτλο στο ATP 500 τουρνουά της Βαρκελώνης και ισοφάρισε ένα σπουδαίο ρεκόρ που κρατούσε ο Γκιγιέρμο Βίλας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο κάτοχος 14 Grand Slam τίτλων, εννιά εκ των οποίων στο Γαλλικό Όπεν, επικράτησε 6-4, 7-5 του Κέι Νισικόρι στον συναρπαστικό τελικό του Barcelona Open την Κυριακή και έφτασε τους 49 τίτλους στο χώμα, από τους 69 συνολικά στην καριέρα του!

Μάλιστα, ο Ναδάλ ισοφάρισε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, έχοντας πλέον τρία τουρνουά στα οποία μετράει εννιά τίτλους: Μόντε Κάρλο, Roland Garros και Βαρκελώνη!

Tennis24.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 02:10

Τελευταιες Ειδησεις

30 Απριλίου
Ολοκληρώνεται σήμερα η προθεσμία για το Ταμείο Αλληλεγγύης
10:44
Αφγανιστάν: 6 νεκροί από επίθεση σε τζαμί
09:27
ΟΑΥ: Ανάγκη ένταξης και άλλων κέντρων αποκατάστασης στο ΓεΣΥ
08:34
Ελεύθεροι οι τρεις αλλοδαποί για τα επεισόδια στον Αστρομερίτη
07:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 30 Απριλίου 2024
06:30
Εν αναμονή για την απάντηση της Χαμάς στην ισραηλινή πρόταση για εκεχειρία
05:48
Επίθεση Χούθι σε εμπορικά και πολεμικά πλοία
05:41
Οδησσός: Τουλάχιστον 4 νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 30/04/24
05:25
Περού: Στους 25 οι νεκροί από το τροχαίο
05:19
Προτροπές Μπάιντεν για απελευθέρωση των ομήρων
05:14
29 Απριλίου
Τραγωδία στο Περού - 23 νεκροί μετά απο πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
21:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.