Υπ. Εργασίας : Ενοχλεί κάποιους που εφαρμόζονται σωστά οι νόμοι

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση αναφορικά με τις χθεσινές εξαγγελίες και πιο συγκεκριμένα για την αύξηση της μικρής επιταγής των χαμηλοσυνταξιούχων, έδωσε η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σε γραπτή δήλωση, η Υπουργός Εργασίας, αναφέρει ότι φαίνεται να ενοχλεί κάποιους που για πρώτη φορά από το 2009, εφαρμόζονται ορθά οι νόμοι, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια και επανέλαβε ότι τίποτα δεν έχει διαφοροποιηθεί προς το δυσμενέστερο, για κανένα πολίτη.
Η κυρία Αιμιλιανίδου απέρριψε τις επικρίσεις ότι δεν έγιναν διαβουλεύσεις, αφού, όπως ανέφερε, η ίδια είχε πολλές φορές συναντήσεις με τις οργανώσεις που εκπροσωπούν τους συνταξιούχους και άκουσε τις θέσεις της ΕΚΥΣΥ.  Στην πραγματικότητα, προσθέτει, εκείνο που ίσως δεν αρέσει είναι ότι η κυβέρνηση δεν συμφωνεί με θέσεις που εκφράστηκαν ότι εκείνοι που λαμβάνουν επιδόματα από το κράτος, δεν πρέπει να συμπληρώνουν δηλώσεις και δεν πρέπει να ελέγχονται τα εισοδήματα τους.
Καθήκον της κυβέρνησης , τονίζει, είναι η προστασία των πραγματικά ευάλωτων ομάδων, εφαρμόζοντας ορθές πολιτικές.
Για κάποιος, σημειώνει, η δαπάνη των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αύξηση της μικρής επιταγής, είναι κοροϊδία και ψίχουλα, για την κυβέρνηση, ωστόσο, είναι ένα ακόμη βήμα προς την ορθή κατεύθυνση.

Πηγή: ΡΙΚ Ραδιόφωνο, ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 01:49

Τελευταιες Ειδησεις

04 Μαΐου
Φονικό κύμα καύσωνα πλήττει την Ασία -Ρεκόρ ψηλών θερμοκρασιών
17:25
Ομάδες ενόπλων έκλεψαν πολλά εκατομμύρια από χρηματοκιβώτια τραπεζών στη Γάζα
15:53
Έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου, γνωστή και ως "Μαντάμ Σουσού"
15:15
Η Πυροσβεστική κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις λαμπρατζιές
15:08
Με στόχο την αποστολή στον Άρη ξεκινά στις ΗΠΑ το ετήσιο συνέδριο "Humans to Mars"
12:15
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 4 Μαΐου 2024
12:10
Σε κατάσταση συναγερμού η Κένυα και η Τανζανία: Πλησιάζει ο κυκλώνας Χιντάγια
12:10
Ελλάδα: Η μεγαλύτερη έξοδος εκδρομέων των τελευταίων ετών
11:38
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 04/05/24
11:22
Σε κρίση τα αμερικανικά πανεπιστήμια από τις φιλοπαλαιστινιακές κινητοποιήσεις φοιτητών
10:50
Έκαψαν ελαστικά σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού
10:41
Το Ισραήλ προσφεύγει στον ΟΟΣΑ κατά του εμπορικού μποϊκοτάζ της Τουρκίας
08:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.