Πρόστιμο 500 ευρώ σε τρία υποστατικά για safepass

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και 5 ιδιοκτητών ή υπεύθυνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανάφερε πως το τελευταίο 24ωρο που έληξε σήμερα το πρωί, διενεργήθηκαν 2.714 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1234 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και 3 υποστατικά, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 196 έλεγχοι και έγιναν 4 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 482 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά έπειτα από 265 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 384 έλεγχοι και έγιναν 9 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 27 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 111 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 15 χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Όσον αφορά τα υποστατικά, στη Λευκωσία καταγγέλθηκε υποστατικό, ο υπεύθυνος του οποίου δεν έφερε safe pass και εκδόθηκε εξώδικο 500 ευρώ, καταγγέλθηκε ακόμα ένα καφέ λόγω μη ελέγχου πελατών για safe pass ενώ εκδόθηκε εξώδικο 500 ευρώ και σε υπεύθυνο υποστατικού λόγω του ότι επέτρεψε σε υπάλληλο να εργάζεται χωρίς safe pass.

Στην Πάφο εκδόθηκε εξώδικο σε δύο υποστατικά, ύψους 500 ευρώ έκαστος, που δεν πληρούσαν τα πρωτόκολλα υγείας όπως προστατευτική μάσκα κτλ.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Οκτωβρίου 2021 - 08:19

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Σεπτεμβρίου
Απάντησε στην Αννίτα το ΑΚΕΛ
21:11
Τίτλοι ειδήσεων: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024
21:10
Αναγνώριση του ψευδοκράτους από την διεθνή κοινότητα ζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος
20:55
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν
20:52
Έρχονται αλλαγές στην επιδοματική πολιτική του κράτους
19:08
Υπουργός Παιδείας: Παίζουν τζόγο μέσω κινητού τηλέφωνου οι μαθητές τα διαλείμματα
19:02
Γκουτέρες: «Στο χείλος» του γκρεμού ο Λίβανος
18:57
Δριμύ κατηγορώ εναντίον του Τούρκου Προέδρου και του Παλαιστίνιου Προέδρου εξαπέλυσε ο Νετανιάχου
17:04
Έκκληση προς όλους τους Αμερικανούς υπηκόους που βρίσκονται στον Λίβανο να εγκαταλείψουν τη χώρα
17:00
Συνάντηση σήμερα Γκουτέρες - Ερντογάν
17:00
Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν
17:00
Το Ισραήλ έπληξε δεκάδες θέσεις της Χεζμπολλάχ στον νότιο Λίβανο
16:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.