Η επόμενη ηγεσία πρέπει να διασφαλίσει πρώτα οτι υπάρχει μια δυνατή οικονομία, δήλωσε ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να διαχειριστεί τις δυσκολότερες συνθήκες μετά την εισβολή, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μιλώντας σε συνεστίαση Κερυνειωτών στην Ψημολόφου, ο κύριος Νεοφύτου ανέφερε οτι η επόμενη ηγεσία πρέπει να διασφαλίσει πρώτα οτι υπάρχει μια δυνατή οικονομία.

Αυτό επεσήμανε δεν θα επιτευχθεί με λαϊκίστικες υποσχέσεις, σημειώνοντας οτι στόχος του ιδίου είναι η χώρα να διατηρήσει τη δυνατή της οικονομία με ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο πολιτικό πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό,  ο κύριος Νεοφύτου είπε ότι αποτελεί μύθο η θέση οτι θα επιλυθεί ασκώντας πίεση στην Τουρκία.

Αυτό επεσήμανε θα  γίνει με ρεαλιστικές πρωτοβουλίες που ευθυγραμμίζουν τα συμφέροντα της Κύπρου  με αυτά των συμμάχων της και δημιουργούν όφελος για όλα τα μέρη, ακόμα και για την Τουρκία.

Ο ίδιος, τόνισε,  προτείνει  η πτυχή της ασφάλειας να γίνει υπόθεση και του ΝΑΤΟ και να απελευθερωθεί το ενεργειακό δυναμικό της περιοχής, χαρίζοντας στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή ένα εναλλακτικό ενεργειακό διάδρομο.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Οκτωβρίου 2022 - 22:06

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Συνεχίζονται οι έρευνες για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα
08:43
Λήγει στις 10 Μαρτίου η περίοδος ανανέωσης των αδειών κυκλοφορίας
08:33
Στο Νέο Δελχί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας
08:09
Με συμβιβασμό έληξε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
08:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
06:33
Ανακοινώνεται σήμερα το νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας
06:24
Αμερικανός αξιωματούχος θα διαπραγματευθεί την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς
06:17
Απόλλωνας - ΑΕΛ και ΑΕΖ - Ανόρθωση στις 19:00
06:13
Ελλάδα: Λαμβάνουν σήμερα αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις οι αγρότες
05:43
Νέο βέτο των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
05:36
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
05:28
20 Φεβρουαρίου
Η Βρετανία δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την κυριαρχία των Φώκλαντ
21:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.