Λυπηρό να γίνονται τοποθετήσεις που μηδενίζουν το έργο των επαγγελματιών υγείας λέει ο ΟΚΥπΥ

Είναι λυπηρό να μηδενίζεται με δημόσιες τοποθετήσεις το σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελείται στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, διαμηνύει με ανακοίνωση του ο οργανισμός.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στα νοσηλευτήρια επιτελείται καθημερινά ένα σημαντικό και δύσκολο έργο, με στόχο να σωθούν ανθρώπινες ζωές και "οι εξελίξεις στη δημοσιότητα που παρακολουθούνται με λύπη, στοιχειώνουν το μεγάλο έργο που γίνεται στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού από τους ανθρώπους του.

ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και προσθέτει πως το προσωπικό των νοσηλευτηρίων είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο κι έχει τις γνώσεις για να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει από τα πιο εύκολα μέχρι και τα πιο δύσκολα περιστατικά.

"Εργάζεται με ζήλο, αφοσίωση και αυταπάρνηση, και δίνει συνεχώς μάχες για το καλό των ασθενών. Οι άνθρωποι στα 9 νοσοκομεία, 38 κέντρα υγείας, στο ογκολογικό και σε κάθε μονάδα του ΟΚΥπΥ σε όλη τη χώρα αγκαλιάζουν με αγάπη τον ασθενή. Σε καμία περίπτωση οι ασθενείς δεν μένουν μόνοι και αβοήθητοι, χωρίς προστασία και φροντίδα. Είναι λυπηρό να γίνονται τοποθετήσεις που μηδενίζουν το έργο αυτών των ανθρώπων", σημειώνει.

Ο ΟΚΥπΥ στην ανακοίνωσή του εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη του σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και άλλο προσωπικό, αφού παρά τα όποια προβλήματα με την σκληρή δουλειά τους προστατεύουν την υγεία όλων μας, συνδράμοντας, παράλληλα, και στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Οργανισμός διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να πράττει ό,τι χρειάζεται για διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας, μέσω της αδιάκοπης παροχής υψηλής ποιότητας φροντίδας.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2022 - 12:25

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

22 Σεπτεμβρίου
Επίκεντρο διεργασιών για το Κυπριακό η Νέα Υόρκη
21:08
Αντόνιο Γκουτέρες: O Λίβανος θα μετατραπεί σε μία άλλη Γάζα
20:19
Κρίσιμες εκλογές στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας
19:46
Κατηγορήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι οι 10 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Άλφαμεγα
19:20
Ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου
19:19
Ανοικτή μάχη ξεκαθαρίσματος λογαριασμών δηλώνει η Χεζμπολά
18:21
Έντονη ανησυχία ΕΕ για κλιμάκωση στο Λίβανο
18:19
Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του ΑΚΕΛ κατά της διαφθοράς
17:37
Εγκληματική η ισραηλινή έφοδος λέει το Al Jazeera
17:35
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε Λεμεσό και Λάρνακα
17:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 22/09/24
16:27
Επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
15:19
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.