Στην αναβάθμιση των παραδοσιακών χώρων εστίασης και των χώρων πώλησης παραδοσιακών προϊόντων διατροφής, με τρόπο που να ενισχύει την ανθεκτικότητά τους, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την ενίσχυση της αυθεντικότητας του τουριστικού προϊόντος, στοχεύει το πρώτο σχέδιο του Υφυπουργείου Τουρισμού.
Μιλώντας στην εκπομπή Από Μέρα Σε Μέρα ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, τόνισε πως το σχέδιο χορηγιών, έχει στόχο την ενίσχυση της αυθεντικότητας της κυπριακής γαστρονομίας, την αισθητική αναβάθμιση των εστιατορίων που προσφέρουν κυπριακή κουζίνα ή και των καταστημάτων που πωλούν παραδοσιακά προϊόντα, την ψηφιακή και την πράσινή τους μετάβαση.
Πηγή: ΡΙΚ ΚΥΠΕ
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απριλίου 2022 - 13:16
https://news.rik.cy/el/article/2022/4/14/perdios-e-anabathmise-paradosiakon-khoron-estiases-kai-poleses-paradosiakon-proionton-tha-eniskhusei-to-touristiko-proion-binteo-4318703/