Κέρδισε τον Αλκαράθ ο σπουδαίος Σίνερ, στους "8" και ο Τζόκοβιτς. "Λάμψη" Φέντερερ στην παρέλαση των πρωταθλητών

Πρόκριση για Τζόκοβιτς στους "8" του Γουίμπλετον, πήρε το σπουδαίο ντέρμπι με τον Αλκαράθ ο Σίνερ.

Μπορεί να έχασε το 2ο set του στη φετινή διοργάνωση, από τον εμπνευσμένο, Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο3)… αγρίεψε μετά το 1-1 και με συνοπτικές διαδικασίες απέκλεισε τον 25χρονο Ολλανδό, για να μπει στην τελική “8άδα” του Wimbledon. 6-2, 4-6, 6-1, 6-2, σφραγίζοντας το ντέρμπι με τον Γιάνικ Σίνερ, στην επόμενη φάση του Λονδρέζικου Slam. Ο εξαιρετικός Ιταλός,πήρε στα τέσσερα sets το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ (Νο7) και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Σπουδαίο τένις παίχτηκε στο κεντρικό court του All England Club, με τους δυο ικανότερους νέους της εποχής (αμφότεροι κάτω των 21 ετών), να μετατρέπουν σε τενιστική παράσταση, τη μονομαχία τους.

Μετά από 3 ώρες και 38 λεπτά απολαυστικού αγώνα, ο 20χρονος Ιταλός, Νο10 του ταμπλό, επικράτησε 6-1, 6-4, 6-7(8), 6-3 και προκρίθηκε στον παρθενικό Wimbledon προημιτελικό της καριέρας του.

"Καμπάνες" για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.500 ευρώ για τη φάση που παραλίγο να χτυπήσει τον Κύργιο και 4,500 χιλιάδες για τον Αυστραλό και για τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ελαμψε ο Ρότζερ Φέντερερ, στην παρέλαση των πρωταθλητών, για τη συμπλήρωση ενός αιώνα του τουρνουά.

federer-wimbledon.jpg

Αθλητές και αθλήτριες που έγραψαν ιστορία στο φημισμένο λονδρέζικο τουρνουά και έχουν γιγαντώσει το μύθο του στο πέρασμα των χρόνων παρέστησαν στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο, ωστόσο εκείνος που γνώρισε πρωτόφαντη αποθέση ήταν ο Ρότζερ Φέντερερ.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουλίου 2022 - 09:32

Τελευταιες Ειδησεις

02 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 2η Μαΐου 2024
13:12
Βελτίωση στα μέτρα για έλεγχο του ξεπλύματος χρήματος παρουσιάσει η Κύπρος
12:35
Πακέτο στήριξης 1 δισεκατομμυρίου ευρώ για Λίβανo, ανακοίνωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
12:24
Την Τρίτη του Πάσχα η κηδεία της δημοσιογράφου του ΡΙΚ, Γεωργίας Ψαριά
12:21
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 02/05/24
12:17
Απάτη σε βάρος 83χρονης - Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
10:27
Απορρίφθηκε η νέα πρόταση της Chevron για ανάπτυξη του «Αφροδίτη»
09:56
Υπουργός Άμυνας: Έρχονται αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τις συνθήκες απασχόλησης των ΣΥΟΠ
08:59
1980 κροτίδες εντοπίστηκαν στην κατοχή 28χρονου στη Λεμεσό
08:48
Υπ. Εργασίας: Θα εξεταστούν καταγγελίες ότι καταστήματα λειτούργησαν χθες παράνομα
08:40
7.500 αιτήσεις για συμμετοχή στο Σχέδιο Αναπλήρωσης του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης
08:30
Το τεχνητό λιμάνι που κατασκευάζει ο στρατός των ΗΠΑ στη Γάζα είναι κατά το 50% έτοιμο
06:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.