Ράπτορς - Μπακς 112-128 με Dame ''on fire" έπαιξε και για τον Γιάννη - 'Ολα τα αποτελέσματα (vids)

Ματσάρες τα ξημερώματα στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Επική εμφάνιση στο Τορόντο από τους Μπακς, που νίκησαν με 128-112 τους Ράπτορς, χάρη στους 67 πόντους που έβαλαν μαζί οι Ντέιμιαν Λίλαρντ - Μαλίκ Μπίσλι.

Εκτός αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξαιτίας ενός προβλήματος στη γάμπα. Ο Λίλαρντ ήταν ο Λίλαρντ του Πόρτλαντ (37 πόντοι, 5/8 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 15/16 βολές, 4 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα), ο Μπίσλι έκανε πράγματα και θαύματα στο κομμάτι της εκτέλεσης (30 πόντοι, 3/3 δίποντα, 8/11 τρίποντα) και η βραδιά εξελίχθηκε σε περίπατο.

doncic.jpg

Ο Λούκα Ντόντσιτς επέστρεψε στις μεγαλειώδης εφφανίσεις. 'Αγγιξε το τριπλ-νταμπλ με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οδηγώντας τους Ντάλας Μάβερικς στην άνετη νίκη απέναντι στους Γουίζαρντς με 130-117.

Σπουδαίοι οι Σακραμέντο Κινγκς στο Λος Άντζελες,διέλυσαν τους Λέικερς (125-110) του ΛεΜπρόν Τζέιμς με απίθανη την τριάδα των Φοξ - Χέρτερ Σαμπόνις να κάνει πράγματα και θαύματα και στο σκοράρισμα και στο ριμπάουντ και στη δημιουργία, να βάζει 85 πόντους από 33/57 σουτ, να έχει 25 "σκουπίδια" και 19 τελικές πάσες. Ο Λιθουανός σταρ σκόραρε 29, κατέβασε, 16 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ. Χαμηλή πτήση για τον Σάσα Βεζένκοβ, με 4εις πόντους σε 12' συμμετοχής.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο το τριπλ-νταμπλ που σημείωσε δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Ο σούπερ σταρ του Λος Άντζελες σκόραρε 28 πόντους, κατέβασε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, ανεβαίνοντας θέση σε τρεις ιστορικές λίστες.

Συγκεκριμένα, ο ΛεΜπρον έγινε ο 2ος γηραιότερος στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει τριπλ-νταμπλ, έγινε ο 5ος στην ιστορία της λίγκας με τα περισσότερα τριπλ-νταμπλ, ενώ με τα τρία τρίποντα που ευστόχησε έγινε ο 8ος με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα όλων των εποχών.

Το δίδυμο Κέβιν Ντουράτ- Ντέβιν Μπούκερ ήταν ασταμάτητο και σκόραρε συνολικά 62 πόντους, με τους Φοίνιξ Σανς να μην αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα απέναντι στους Τίμπεργουλβς και να επικρατούν με 133-115.

Οι Μπόστον Σέλτικς λύγισαν τους Φιλαντέλφια Σίξερς με 117-107, με τον Τζέισον Τέιτουμ να κάνει την διαφορά για ακόμα ένα ματς, "άγγίζοντας" το νταμπλ-νταμπλ με 29 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Πέντε αγώνες μακριά από τα παρκέ θα μείνει ο Ντρέιμοντ Γκριν, πρωταγωνιστής στο χθεσινό ροντέο και το κεφαλοκλείδωμα στον Γκομπέρ, με το NBA να εξηγεί πως εξάντλησε την αυστηρότητά του εξαιτίας του ιστορικού του παίκτη των Γουόριορς

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Νοεμβρίου 2023 - 12:16

Τελευταιες Ειδησεις

26 Ιουλίου
Αποχωρούν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
22:32
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
Όλα τα φώτα στραμμένα στην Πόλη του Φωτός... -Φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων
20:37
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
ΕΕ: Οι έρευνες για το Βασιλικό άρχισαν τον Μάρτιο -Έλεγχος για πιθανά ποινικά αδικήματα
15:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.