ΓΓ ΑΚΕΛ στις "Προκλήσεις": Το κόμμα κατέρχεται σε καταστατικό συνέδριο υπό το βάρος της εκλογικής υποχώρησης

Το ΑΚΕΛ κατέρχεται σε καταστατικό συνέδριο υπό το βάρος της εκλογικής υποχώρησης του κόμματος σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Στέφανος Στεφάνου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ " Προκλήσεις"¨ο κύριος Στεφάνου είπε ότι εντοπίστηκαν διάφορά ζητήματα στο επίπεδο των σχέσεων του κόμματος με την κοινωνία, επισημαίνοντας ότι για αυτό το λόγο αποφαστίστηκε να συζητηθούν συγκεκριμένες καταστατικές αλλαγές.

Πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να γίνει πιο αποτελεσματική η λειτουργία του κόμματος και να απλοποιηθούν οι δομές του, έτσι ωστε να διευρυνθούν οι σχέσεις του με την κοινωνία.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ανάμεσα στις προτάσεις που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο είναι ο περιορισμός των αξιωματούχων του κόμματος στη Βουλή και στην Ευρωβουλή από τρεις σε δυο θητείες.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Νοεμβρίου 2023 - 22:33

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.