Νίκος Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για την ενεργοποίηση διαδικασίας έρευνας για το περιεχόμενο του βιβλίου του Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία»

Την ικανοποίησή του εκφράζει, με γραπτή δήλωση, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, για την ενεργοποίηση διαδικασίας έρευνας για το περιεχόμενο του βιβλίου του Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία», όπως είχε αναφέρει το πρωί ο Επίτροπος κατά της Διαφθοράς,  Χάρης Πογιατζής στο Τρίτο.

Στη γραπτή δήλωση ο Νίκος Αναστασιάδης υπενθυμίζει ότι και ο ίδιος είχε ζητήσει, με επιστολή του προς τον Επίτροπο και την Αρχή κατά της Διαφθοράς, την ταχύτερη διεξαγωγή έρευνας για διερεύνηση των προβαλλόμενων ισχυρισμών.

Προσθέτει επίσης οτι, σεβόμενος του Νόμους και τις διαδικασίες της έρευνας, αποφεύγει να τοποθετείται σε όσα εμμονικά και εσκεμμένα, όπως αναφάρει,  προβάλλουν κάποιοι καθημερινά, προκειμένου να εμπεδώσουν ως αληθή τα όσα κακόβουλα και συκοφαντικά περιέχονται στο εν λόγω βιβλίο.

Ο Νίκος Αναστασιάδης σημειώνει ακόμη οτι επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα του να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων προέβαλαν, προβάλλουν ή υιοθετούν ανάλογους συκοφαντικούς ισχυρισμούς.

Δ.Κ./Π.Χ.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Νοεμβρίου 2023 - 13:36

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Εντείνονται οι διπλωματικές πιέσεις προς το Ισραήλ
13:54
Την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το χαλλούμι χαιρέτισε το Υπουργείο Γεωργίας
13:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.