Σε επαφή με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ η Κυβέρνηση για την στασιμότητα έργων στην Πύλα

Photo by Jewel SAMAD / AFP

Η Κυβέρνηση βρίσκεται σε στενή επαφή με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, σχετικά με την στασιμότητά που παρατηρείται στην υλοποίηση της συναντίληψης για την Πύλα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λευτυμπιώτης.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κύριος Λετυμπιώτης υπογράμμισε πως η Κυπριακή Δημοκρατία σεβάστηκε τις πρόνοιες της συμφωνίας, προσθέτοντας ότι αναμένει από την ειρηνευτική δύναμη να πράξει ότι είναι δυνατό, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

Αναφερόμενος στις επαφές του προέδρου Χριστοδουλίδη στην Ιταλία, είπε ότι στο επίκεντρο της συζήτησης με την πρωθυπουργό Μελόνι, βρέθηκαν τα ενεργειακά και το μεταναστευτικό.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η πρωτοβουλία της Ιταλίδας πρωθυπουργού για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στην Ανατολική Μεσόγειο, μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας συζήτησης για αποτελεσματική αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος.

Αναφορικά με την επιβεβαιωτική γεώτρηση της "ΕΝΙ" στο κοίτασμα "Κρόνος" του τεμαχίου 6 της κυπριακής ΑΟΖ, ο κύριος Λετυμπιώτης είπε ότι αρχές του επόμενου έτους αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να διαφανεί πώς μπορεί να προχωρήσει η όλη διαδικασία.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΝΠ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοεμβρίου 2023 - 12:51

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (Βίντεο)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (Βίντεο)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.