Παράνομη και επικίνδυνη χαρακτηρίζει την κατάσταση στη νεκρή ζώνη η κυβέρνηση (Βίντεο)

Photo by Jewel SAMAD / AFP

Η Κυβέρνηση θεωρεί ότι δεν μπορεί, την ώρα που καταβάλλει προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, η άλλη πλευρά να κινείται κατά τρόπο προκλητικό, δυναμιτίζοντας κάθε προσπάθεια, δήλωσε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Αντωνίου σχολίαζε τις προκλητικές ενέργειες των κατοχικών δυνάμεων στη νεκρή ζώνη, του Αγίου Δομετίου, όπου εγκατέστησαν τη Δευτέρα ες το απόγευμα σε ακατοίκητο σπίτι περιστρεφόμενη κάμερα και αντένα.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα", ο κύριος Αντωνίου είπε ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορά, η οποία, εκτός από παράνομη, είναι και επικίνδυνη και το όλο σκηνικό μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά.

Ο Γιάννης Αντωνίου ανέφερε πως ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ζήτησε το ταχύτερο να επιλυθεί το ζήτημα και η πληροφόρηση που έλαβε από τα Ηνωμένα Έθνη, ήταν ότι, εντός είκοσι τεσσάρων ωρών θα υλοποιείτο η δέσμευση.

Ανέφερε ακόμη πως υπάρχει ζήτημα αναποτελεσματικότητας από πλευράς των Ηνωμένων Εθνών,αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε".

Ερωτηθείς εάν στα μέτρα αντίδρασης είναι ενδεχομένως και το κλείσιμο του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου, απάντησε πως υπάρχει σχεδιασμός από την Κυβέρνηση σε ευρύτερη κλίμακα.

Σημείωσε ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να επιτείνει την ένταση και δεν είναι επιθυμία της να υπηρετήσει όσους θέλουν για δικούς της λόγους, να λειτουργήσουν εμπρηστικά.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2023 - 13:26

Τελευταιες Ειδησεις

26 Ιουλίου
Αποχωρούν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
22:32
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
Όλα τα φώτα στραμμένα στην Πόλη του Φωτός... -Φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων
20:37
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
ΕΕ: Οι έρευνες για το Βασιλικό άρχισαν τον Μάρτιο -Έλεγχος για πιθανά ποινικά αδικήματα
15:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.