Συμφωνία ΑΚΕΛ -ΕΔΕΚ σε αρκετές περιοχές της Πάφου για τις Δημοτικές εκλογές

Σε συνεργασία με το ΑΚΕΛ, στα περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα της επαρχίας Πάφου, κατέληξε η ΕΔΕΚ, ενόψει των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως ανακοίνωσε σε διάσκεψη Τύπου, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας στην Επαρχία, η ΕΔΕΚ θα υποστηρίξει τους υποψηφίους Δημάρχους Πέγειας, Μαρίνο Λάμπρου και Γεροσκήπου, Νίκο Παλιό, ενώ το ΑΚΕΛ θα στηρίξει τον υποψήφιο της ΕΔΕΚ για την δημαρχία Πόλης Χρυσοχούς, που θα είναι πιθανόν ο βουλευτής Ηλίας Μυριάνθους.

Σε εξέλιξη είναι ακόμα οι συζητήσεις για τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πάφου και τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Πάφου.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος σημείωσε ότι καταβλήθηκαν συστηματικές προσπάθειες για την ευρύτερη δυνατή συνεργασία, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια για άλλη καθυστέρηση από τη στιγμή που δεν υπήρχαν συνολικές συμφωνίες.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Δεκεμβρίου 2023 - 14:59

Τελευταιες Ειδησεις

27 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
06:15
Ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων" από το ΡΙΚ ΕΝΑ στις 21:00
06:03
Κεντρικό προεκλογικό θέμα στις ΗΠΑ το Μεταναστευτικό
05:50
Νέα βήματα για ενίσχυση της Ουκρανίας ανακοίνωσε ο Μακρόν
05:46
Κλειστά σήμερα τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία
05:42
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 27/2/24
05:33
26 Φεβρουαρίου
Το Ουγγρικό Κοινοβούλιο επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στο Νάτο
21:41
Οι αναφορές Ματαρέλα για το Κυπριακό
20:31
Σύνοδος Υπουργών Γεωργίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα πρέπει να αφήσει πίσω τον αγροτικό κόσμο
20:13
Αναστέλλεται η απεργία στα νοσοκομεία Λάρνακας και Αμμοχώστου
18:23
Κυπριακό και γεωπολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο συνομιλιών Κύπρου-Ιταλίας
17:59
Επίσημη υποδοχή του Ιταλού Προέδρου από τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη
16:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.