Κίρζης: «Δεν είμαστε κοντά σε προπονητή, δεν θα βιαστούμε, εμπιστευόμαστε Τσολάκη (Τι είπε για επενδυτή, οφειλές, Μιλόγεβιτς, Κονναφή) - VID

Καλεσμένος στην εκπομπή «GOAL N ROLL» της Cytavision ήταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης. Μίλησε εφ'όλης της ύλης ο διοικητικός ηγέτης των "γαλάζιων".

Αναλυτικά:

Για την αποχώρηση Μιλόγεβιτς: «Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό ο κύριος Μιλόγεβιτς μου είπε ξαφνικά πως θέλει να συναντηθούμε. Του είπα εντάξει. Κανονίσαμε μια συνάντηση την Κυριακή το απόγευμα. Εκεί εξέφρασε την άποψη του πως θέλει να παραιτηθεί. Η δική μου αντίδραση ήταν κάθετη ότι διαφωνώ. Σιγουρά υπήρχαν κακά αποτελέσματα όμως ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα 30 ημέρες ήταν πρώτη. Ο ίδιος έλεγε ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για πρωταθλητισμό».

Η απογοήτευση του για την αποχώρηση Μιλόγεβιτς: «Είμασταν διατεθειμένοι να τον στηρίξουμε τον Ιανουάριο φέρνοντας παίκτες. Μας είπε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ και αυτός δεν μπορούσε να προσφέρει. Ήταν ανένδοτος. Την επόμενη μέρα πήγε στο προπονητικό και αποχαιρέτησε τους παίκτες. Με άφησε απογοητευμένο αυτό. Σαν άτομο εγώ δεν εγκαταλείπω στις δύσκολες στιγμές, αλλά εγώ πιστεύω στην ομάδα».

Αν θεωρεί ότι ήταν καλός ο προγραμματισμός του καλοκαιριού: «Η ομάδα είναι στελεχωμένη αρκετά καλά. Τώρα αν υπάρχουν κάποια κενά, αλίμονο. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πάει πιο ψηλά. Τώρα αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές τον Γενάρη, σίγουρα θα πρέπει να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε».

Αν καλύφθηκαν τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Ρομπέρζ, Γιοβάνοβιτς και Πίττα: «Θεωρώ ότι έχει υπερκαλυφθεί το κενό του Ρομπέρζ και του Γιοβάνοβιτς. Αυτό που μας λείπει είναι το εύκολο γκολ που είχε ο Γιάννης Πίττας».

Για τον Ντιρκ Κάιτ: «Το όνομα του Ντιρκ Κάιτ το άκουσα για πρώτη φορά απόψε όταν ερχόμουνα εδώ στο στούντιο».

Για τον Βάιντσιρλ: «Δεν ήταν ποτέ συμφωνημένος. Κάναμε μια τηλεδιάσκεψη μαζί του, πήγε πάρα πολύ καλά. 48 ώρες μετά μου έστειλε μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει μια ομάδα στα μέσα της σεζό και μας είπε αν το καλοκαίρι ψάχνουμε για προπονητή, μας είπε να μιλήσουμε μαζί του».

Αν συνεχίζει να έχει σχέση με τα του Απόλλωνα ο Κονναφής: «Και μετά που θα φύγω και εγώ από τον Απόλλωνα θα αιωρείται το όνομα του Πέτρου στον Απόλλωνα. Όταν δεν πάει καλά η ομάδα, εμφανίζεται το όνομα του Πέτρου. ‘Ηταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Αν εγώ σαν πρόεδρος τον συμβουλεύομαι για κάποια θέματα, είναι δικαίωμα μου και θα το κάνω όποτε θέλω. Όμως στον προγραμματισμό και στο θέμα προπονητή, να ρωτήστε όποιο θέλετε στον Κολόσσι αν παίρνει αποφάσεις ο Πέτρος, ρωτάτε τον νυν τεχνικό διευθυντή αν εμπλέκεται ο Πέτρος».

Αν συνεχίζει να έχει σχέση με τα του Απόλλωνα ο Κονναφής: «Και μετά που θα φύγω και εγώ από τον Απόλλωνα θα αιωρείται το όνομα του Πέτρου στον Απόλλωνα. Όταν δεν πάει καλά η ομάδα, εμφανίζεται το όνομα του Πέτρου. ‘Ηταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Αν εγώ σαν πρόεδρος τον συμβουλεύομαι για κάποια θέματα, είναι δικαίωμα μου και θα το κάνω όποτε θέλω. Όμως στον προγραμματισμό και στο θέμα προπονητή, να ρωτήστε όποιο θέλετε στον Κολόσσι αν παίρνει αποφάσεις ο Πέτρος, ρωτάτε τον νυν τεχνικό διευθυντή αν εμπλέκεται ο Πέτρος».

Αν υπάρχουν παίκτες προσωπικότητες στην ομάδα: «Την απάντηση αυτή οι μόνοι που μπορούν να τη δώσουν είναι οι παίκτες μέσα στο γήπεδο».

Αν πλησιάζει ο νέος προπονητής: «Όχι και ούτε θα βιαστούμε. Είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα που έχουμε. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να βρούμε το πιο κατάλληλο. Ταυτόχρονα νοιώθουμε ότι είμαστε σε καλά χέρια με τον Άγγελο Τσολάκη».

Αν έμεινε πίσω στον τρόπο λειτουργίας του ο Απόλλωνας: «Όχι δεν το θεωρώ παρόλο που υπάρχουν πάντοτε περιθώρια βελτίωσης»

Για το φετινό μπάτζετ του Απόλλωνα: «Σίγουρα είναι μειωμένο από πέρσι».

Αν θα επανεγγραφεί ο Χαμάς: «Βλέπουμε την αποθεραπεία του και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Για το VAR και τους ξένους διαιτητές: «Εάν δεν υπήρχαν οι ξένοι διαιτητές και το VAR ο Άρης δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα τα επόμενα 100 χρόνια».

Αν είχε πλησιάσει τον Απόλλωνα ο επενδυτής του Άρη: «Όχι. Είναι φίλος μου, ήρθε σε κάποια παιχνίδια του Απόλλωνα όμως η απόφαση του ήταν να πάει στον Άρη. Αν ήθελε να έρθει, θα στεκόμουν εγώ εμπόδιο;».

Για την παραίτηση που είχε καταθέσει: «Όταν παραιτήθηκα πέρσι τον Φλεβάρη, δεν μπλόφαρα. Και σήμερα αν υπάρχει κάποιος σοβαρός επενδυτής, η πόρτα είναι ανοιχτή».

Αν υπήρξε ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές: «Υπήρχε ενδιαφέρον από 1-2 άτομα και όταν είδαν κάποια πράγματα, απέσυραν το ενδιαφέρον. Έχουμε αναθέσει σε μια εταιρεία στο εξωτερικό και όποιος σοβαρός ενδιαφερόμενος θέλει να έρθει κοντά πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να τον φέρουμε σε επαφή με αυτή την εταιρεία».

Για το οικονομικό: «Μετά από δέκα συνεχόμενες παρουσίες στην Ευρώπη, σίγουρα η φετινή απουσία μας μας στοίχισε. Φέτος όμως είναι και η χρονιά που υπήρξαν οικονομικά οφέλη για μεταγραφές. Τα νούμερα δείχνουν ότι πρωτοπορούμε με τα εισοδήματα που ήρθαν στην ομάδα τα τελευταία 4-5 χρόνια από πωλήσεις παικτών. Η χρονιά θα βγει κανονικά, μπορεί με κάποιες καθυστερήσεις ημερών, όμως θα βγει».

Για την αύξηση των οπαδών: «Βάσει μελέτης ο Απόλλωνας έχει την πιο μεγάλη αύξηση οπαδών τα τελευταία δέκα χρόνια, κοντά στο 4%. Το brand name του Απόλλωνα έχει βελτιωθεί. Σίγουρα οι χορηγοί βλέπουν με πολύ διαφορετικό μάτι τον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια».

Αν θα έχει έλλειμα φέτος ο Απόλλωνας: «Σίγουρα θα έχουμε έλλειμα».

Αν υπάρχουν οφειλές σε κάποιους παίκτες: «Υπάρχουν διαφορές με κάποιους παίκτες που είμαστε δικαστικώς όμως πιστεύω ότι θα τακτοποιήσουμε κι αυτές τις υποθέσεις, όπως κάναμε και στο παρελθόν».

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Δεκεμβρίου 2023 - 14:14

Τελευταιες Ειδησεις

01 Μαρτίου
Εναέριες ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα από τον αμερικανικό στρατό
22:20
Ο Ερντογάν εμμένει στη λύση δύο κρατών και στην κυριαρχική ισότητα
22:17
Συγκλονισμό εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών για τον θάνατο αμάχων στη Γάζα
22:01
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024
22:00
Νεκροί επτά όμηροι της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινά πυρά
20:30
Ολοκληρωτική καταστροφή οικίας από φωτιά στη Λεμεσό -Διέμεναν αλλοδαποί
20:18
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: 1.220 αιτήσεις για το σχέδιο "Φωτοβολταϊκά για όλους"
20:13
Γαλλία: Πρόστιμο σε δύο εταιρείες για κακοποίηση ζώων
20:08
Πομπηία: Ανακαλύφθηκε εντυπωσιακή τοιχογραφία του Φρίξου και της Έλλης
19:49
Αισιόδοξος για εκεχειρία στη Γάζα, εμφανίστηκε ο Σάμεχ Σούκρι
18:46
60 χρόνια ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο -Ευγνωμοσύνη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Κόμπος
17:51
Εκδήλωση μνήμης προς τιμή του υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου
17:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.