Ξεκίνησαν το πρωί όλα τα τακτικά σχολικά δρομολόγια

Photo by PATRICK T. FALLON AFP

Ξεκίνησαν από το πρωί όλα τα τακτικά σχολικά δρομολόγια, καθώς το σύνολο του στόλου των λεωφορείων τέθηκε εκ νέου στη διάθεση των μαθητών.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοϊζος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι και τα 580 λεωφορεία που τέθηκαν εκτός δρομολογίων, επιχειρούν πλέον κανονικά.

Υπογράμμισε ότι, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, παραγγέλθηκαν, παραλήφθηκαν και τοποθετήθηκαν τα συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι οι έλεγχοι και οι τροποποιήσεις δεν καλύπτουν τα εκδρομικά λεωφορεία, καθότι οι συγκεκριμένες συμφωνίες υπογράφονται κατευθείαν με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων.

Ο κύριος Κωνσταντίνου σημείωσε ότι ενδεχομένως ορισμένα απ' αυτά τα λεωφορεία να μην έχουν το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης και απαίτησε όπως περάσουν όλα από τον αναγκαίο έλεγχο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Δεκεμβρίου 2023 - 09:31

Τελευταιες Ειδησεις

01 Μαρτίου
Εναέριες ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα από τον αμερικανικό στρατό
22:20
Ο Ερντογάν εμμένει στη λύση δύο κρατών και στην κυριαρχική ισότητα
22:17
Συγκλονισμό εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών για τον θάνατο αμάχων στη Γάζα
22:01
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024
22:00
Νεκροί επτά όμηροι της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινά πυρά
20:30
Ολοκληρωτική καταστροφή οικίας από φωτιά στη Λεμεσό -Διέμεναν αλλοδαποί
20:18
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: 1.220 αιτήσεις για το σχέδιο "Φωτοβολταϊκά για όλους"
20:13
Γαλλία: Πρόστιμο σε δύο εταιρείες για κακοποίηση ζώων
20:08
Πομπηία: Ανακαλύφθηκε εντυπωσιακή τοιχογραφία του Φρίξου και της Έλλης
19:49
Αισιόδοξος για εκεχειρία στη Γάζα, εμφανίστηκε ο Σάμεχ Σούκρι
18:46
60 χρόνια ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο -Ευγνωμοσύνη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Κόμπος
17:51
Εκδήλωση μνήμης προς τιμή του υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου
17:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.