Σωφρόνης για Λοϊζου : ''Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα χειριστούμε το όλο ζήτημα και θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα”

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την Ομόνοια, το θέμα που προέκυψε με τον πολύ ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Λοϊζο Λοϊζου. Εκτός αποστολής, όχι για αγωνιστικούς λόγους.

«Είναι ένα περιστατικό που δεν του επέτρεψε να συμπεριληφθεί στην αποστολή», δήλωσε πριν το ματς ο εκπρ.τύπου, Αντρέας Δημητρίου, επιβεβαιώνοντας όσα διερρευσαν προηγουμένως. Όπως υπογράμμισε είναι ζήτημα που οι πράσινοι θέλουν να χειριστούν εσωτερικά, ενώ αναφορικά με το αν θα βρίσκεται στην αποστολή του επόμενου, αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Σημαντική η τοποθέτηση για το θέμα, από τον κόουτς Αυγουστή, στο τέλος του ματς : « Ο κύριος Δημητρίου έκανε αναφορά για το θέμα που προέκυψε με τον Λοίζο και ενημερώθηκε ο κόσμος. Τις επόμενες μέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα χειριστούμε το όλο ζήτημα και θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα”.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Δεκεμβρίου 2023 - 08:31

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Προειδοποιήσεις ΟΗΕ προς Ισραήλ για ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα
05:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.