Τμήμα Μετεωρολογίας- 2ο Δελτίο Καιρού 20/12/2023

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά θα αρχίσουν να παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά και στα βόρεια, τοπικά θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα στα δυτικά και στα νότια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Τα φαινόμενα ωστόσο, αναμένεται να ενταθούν και να επεκταθούν από τις απογευματινές ώρες και μετά, δίνοντας τοπικές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο δυτικό μισό του νησιού και προοδευτικά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Σε καταιγίδα, ενδέχεται να πέσει και χαλάζι, ενώ η ορατότητα θα είναι παροδικά περιορισμένη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ, ωστόσο αργά το απόγευμα στα δυτικά και στα βόρεια θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, μέτριους, 4 Μποφόρ.

Σε καταιγίδα ωστόσο, οι άνεμοι είναι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται. Η θάλασσα αρχικά θα είναι μέχρι ταραγμένη στα βόρεια και στα ανατολικά και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί γενικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Δεκεμβρίου 2023 - 11:26

Τελευταιες Ειδησεις

21 Σεπτεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
22:00
«Ναι» σε νέο ντιμπέιτ για τον Οκτώβρη, απάντησε η Κάμαλα Χάρις -«Όχι» από Τραμπ
21:25
Το Κυπριακό στη βαλίτσα Μητσοτάκη για Νέα Υόρκη -Συνάντηση και με Ερντογάν
21:16
Το Ισραήλ πλήττει εκατοντάδες θέσεις της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
20:40
Ρωσία: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης -Βομβαρδισμός αποθήκης πυρομαχικών
20:12
Αδιάλλακτος Τατάρ και στις ΗΠΑ -Θα εξηγήσει, λέει, την άρνησή του σε τριμερή
20:06
Τον Οκτώβρη αρχίζει ο στρατηγικός διάλογος Κύπρου -ΗΠΑ, δηλώνει ο Κόμπος
19:00
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για αύριο -Καταιγίδες, χαλάζι, ανέμοι...
18:24
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 21/09/24
17:48
Αναγνώριση του ψευδοκράτους θα ζητήσει ο Ταγίπ Ερντογάν στον ΟΗΕ
16:11
Επικίνδυνες οι τοποθετήσεις για το Κράτος Δικαίου, αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος
15:17
Τριμερής συνάντηση κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Γαλλίας, στη Νέα Υόρκη
14:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.