Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Καρρά

Κηδεύεται σήμερα στη γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρρας. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Φλόγα, που βοηθά γονείς με παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Χθες σε μια πρωτοφανή μαζική εκδήλωση αγάπης, πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών με μπουζούκια και ακορντεόν, συνόδεψαν στην έξοδο από τον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά, η οποία τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Με μία φωνή όλος ο κόσμος που παρέμεινε ώρες στο προαύλιο του ναού, τραγούδησε για να τον αποχαιρετήσει. Η σύζυγος και η κόρη του, συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι ακολούθησαν, ενώ ο κόσμος φώναζε αθάνατος.

Εκατοντάδες άνθρωποι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να αποχαιρετίσουν τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή. Περίμεναν για ώρες στη σειρά και σιγοτραγούδησαν επιτυχίες του.

Καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην ίδια πίστα μαζί του, κατέθεσαν στεφάνια και μίλησαν για τον καλλιτέχνη και άνθρωπο Βασίλη Καρρά.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΑΠΕ

ΚΩΣ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Δεκεμβρίου 2023 - 06:24

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Προειδοποιήσεις ΟΗΕ προς Ισραήλ για ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα
05:44
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
05:32
23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.