Μη προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου στην περιοχή Αγίου Δομετίου-Ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των μέτρων (εικόνες)

Με στόχο να μεταφέρει ένα μήνυμα ασφάλειας προς τους κατοίκους της περιοχής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, πραγματοποίησε το μεσημέρι μή προγραμματισμένη επίσκεψη στην περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, μετά τις τελευταίες εκεί προκλήσεις των κατοχικών στρατευμάτων εντός της νεκρής ζώνης. Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΡΙΚ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε γιά την πορεία υλοποίησης των μέτρων στα οποία είχε αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση, με αφορμή την τοποθέτηση από τις κατοχικές δυνάμεις μεταλλικού ιστού με περιστρεφόμενη κάμερα.

Πρόεδρος-κοσμος converted.jpg

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Τάσο Τζωνή, πέραν της ενημέρωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλίσει και με τους κατοίκους της περιοχής. Συνομίλησε επίσης με μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης.

GAa_EKdW0AAG7Sp.jfif

Ο αναπληρωτής Κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθύμισε παράλληλα ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έχει εγείρει το θέμα των παράνομων τουρκικών κινήσεων τόσο σε επίπεδο Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών όσο και σε επίπεδο Συμβουλίου Ασφαλείας.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Δεκεμβρίου 2023 - 15:12

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Φεβρουαρίου
Στήριξη στην Ουκρανία από τους Τζι-7/ Θα πληρώσει η Μόσχα για την εισβολή στο Κίεβο
22:11
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Ογκώδεις διαδηλώσεις στο Ισραήλ με αίτημα εκλογές και απελευθέρωση ομήρων
21:43
Δένδιας: «Απειλή η επιβολή της θέλησης ισχυρών κρατών σε γειτονικά τους κράτη»
21:30
Συνεδριάζει το Πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ -Πιθανή πρόοδος για εκεχειρία
21:21
Διαδηλώσεις κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σε ευρωπαϊκές πόλεις
20:28
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Ουκρανών και ρωσόφωνων -Φώναξαν "Όχι στον πουτινισμό"
19:07
Πρ. Κομισιόν: Η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί
18:35
Σταθερή αλληλεγγύη στην Ουκρανία εκφράζει η Κυπριακή Δημοκρατία
18:14
Εντός Μαρτίου η πλατφόρμα "Ανακαινίζω -ενοικιάζω" -Δηλώσεις ΥΠΕΣ στο ΡΙΚ
17:52
Κωνσταντίνος Κόμπος: «Η λύση του Κυπριακού δεν αποτελεί σύνθημα, αλλά υπαρξιακό ζήτημα»
17:28
Τατάρ: «Μη θετικές ενδείξεις από τις επαφές της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο»
17:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.