Μη προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου στην περιοχή Αγίου Δομετίου-Ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των μέτρων (εικόνες)

Με στόχο να μεταφέρει ένα μήνυμα ασφάλειας προς τους κατοίκους της περιοχής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, πραγματοποίησε το μεσημέρι μή προγραμματισμένη επίσκεψη στην περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, μετά τις τελευταίες εκεί προκλήσεις των κατοχικών στρατευμάτων εντός της νεκρής ζώνης. Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΡΙΚ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε γιά την πορεία υλοποίησης των μέτρων στα οποία είχε αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση, με αφορμή την τοποθέτηση από τις κατοχικές δυνάμεις μεταλλικού ιστού με περιστρεφόμενη κάμερα.

Πρόεδρος-κοσμος converted.jpg

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Τάσο Τζωνή, πέραν της ενημέρωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλίσει και με τους κατοίκους της περιοχής. Συνομίλησε επίσης με μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης.

GAa_EKdW0AAG7Sp.jfif

Ο αναπληρωτής Κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθύμισε παράλληλα ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έχει εγείρει το θέμα των παράνομων τουρκικών κινήσεων τόσο σε επίπεδο Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών όσο και σε επίπεδο Συμβουλίου Ασφαλείας.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Δεκεμβρίου 2023 - 15:12

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

22 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Νίκος Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι αυτάρκεις
21:01
Ερευνητές εκτιμούν πως η ηλεκτροκίνηση θα μειώσει τις θέσεις εργασίας
21:00
Μείωση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
20:50
Σε διαρροή υγραερίου οφείλεται η ισχυρή έκρηξη στη Μακεδονίτισσα.
20:46
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αναπτύσσεται με ταχύτερους ρυθμούς από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
19:45
Υπουργός Υγείας: Θετική η κυβέρνηση στην παράταση της κρατικής στήριξης προς τον ΟΚΥπΥ
18:06
Έκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας για ΡΙΚ
17:56
Προβλήματα στη λειτουργία των αεροδρομίων της Ελλάδας στις 28 Φεβρουαρίου
17:08
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 22/2/24
16:19
Τατάρ: Κόκκινη γραμμή η παρουσία Τούρκων στρατιωτών στην Κύπρο
16:15
Δαμιανού: Κατανόηση στις δυσκολίες για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης
15:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.