Ομόνοια : Λήξαν το θέμα Λοϊζου, προπονήθηκε σήμερα και υπολογίζεται ενόψει Ν.Σαλαμίνας - Καταλυτική η παρέμβαση Παπασταύρου

Θεωρείται λήξαν το θέμα Λοϊζου στην Ομόνοια - Happy end, θα λυθεί ενδο-οικογενειακά, μετά από προσωπικό χειρισμό του προέδρου Παπασταύρου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έδωσε το παρών του στη σημερινή προπόνηση, κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή, για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Το θέμα που πρόεκυψε θα το χειριστεί η διοίκηση εσωτερικά. Όπως μας ενημέρωσε η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, ουσιαστικά θεωρείται λήξαν, και ότι πρέπει να γίνει θα γίνει εντός και προς τέρψιν της ομάδας. Δεν θα υπάρξει καμία δημόσια τοποθέτηση ξανά, για το όλο ζήτημα. Καταλυτική, προς αίσιο τέλος και όχι στο να πάρει διαστάσεις, η παρέμβαση του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Δεκεμβρίου 2023 - 14:55

Τελευταιες Ειδησεις

26 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Το Ουγγρικό Κοινοβούλιο επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στο Νάτο
21:41
Οι αναφορές Ματαρέλα για το Κυπριακό
20:31
Σύνοδος Υπουργών Γεωργίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα πρέπει να αφήσει πίσω τον αγροτικό κόσμο
20:13
Αναστέλλεται η απεργία στα νοσοκομεία Λάρνακας και Αμμοχώστου
18:23
Κυπριακό και γεωπολιτικές εξελίξεις στο επίκεντρο συνομιλιών Κύπρου-Ιταλίας
17:59
Επίσημη υποδοχή του Ιταλού Προέδρου από τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη
16:54
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 26/2/24
16:40
Δέσμευση Ελληνικής Κυβέρνησης για αντιμετώπιση φαινομένου "βαπτίσματος" πατατών ως κυπριακών
15:56
Η Τουρκία αξιώνει πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών, αλλά μόνο για την Παλαιστίνη...
15:56
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία
15:50
Υπέβαλε την παραίτηση της στον Αμπάς η κυβέρνηση της Παλαιστινιακής Αρχής
15:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.