Προβλήματα στη διακίνηση εργαζομένων και μαθητών

Προβλήματα στη διακίνηση εργαζομένων και μαθητών προκαλούν οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί , μετά το τελευταίο περιστατικό  πυρκαγιάς, σε εν κινήσει λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στην Αγλαντζιά.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΡΙΚ Πρώτη Ενημέρωση η υπουργός παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου, επηρεάζονται έξι χιλιάδες μαθητές παγκύπρια.

Το υπουργείο μεταφορών έχει αποφασίσει να  ακινητοποιηθούν όλα τα οχήματα του ιδίου τύπου, μέχρι να εξεταστεί η μηχανική τους κατάσταση, αλλά και μέχρι να διασφαλιστεί ότι όλα τα λεωφορεία  διαθέτουν εξοπλισμό  αυτόματης πυρόσβεσης στην μηχανή.

Μιλώντας στο πρωινο δρομολόγιο, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας γονέων μέσης εκπαίδευσης Λοϊζος Κωνσταντίνου επέκρινε τις εταιρείες λεωφορείων οτι καθυστέρησαν να ανακοινώσουν τις νέες ρυθμίσεις για τα επηρεαζόμενα  δρομολόγια.

Είπε επίσης πως το υπουργείο παιδείας ενημέρωσε οτι δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις σε όσους μαθητές καθυστέρησαν σήμερα να προσέλθουν στα σχολεία.

Αλέξης Βαφεάδης: Περισσότερα από 500 τα λεωφορεία που τέθηκαν εκτός λειτουργίας

ΦΦ/ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Δεκεμβρίου 2023 - 15:47

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.