Λήψη απεργιακών μέτρων εξετάζουν συνδικαλιστικές οργανώσεις

Φωτογραφία Αρχείου

Λήψη απεργιακών μέτρων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα εξετάζουν οι οργανώσεις ΠΑΣΥΔΥ, ΟΗΟ/ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ/ΠΕΟ, μετά την καθυστέρηση στη λήψη της τελικής θέσης του υπουργείου Οικονομικών για την αναβάθμιση των χαμηλόμισθων εργαζόμενων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Οι τρεις συνδικαλιστικές οργανώσεις συνέρχονται από τις τρεις το απόγευμα για να μελετήσουν την κατάσταση, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο αρνήθηκε να αποδεχθεί πρόταση τους για συμβιβαστική λύση.

Στο μεταξύ οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι μέλη της συντεχνίας Ισότητα, διέκοψαν λίγο μετά το μεσημέρι τη 48άωρη απεργία τους, σε ένδειξη καλής θέλησης.

Η Πρόεδρος του κλάδου Γραμματειακού Προσωπικού της Ισότητας, Λίνα Ανδρέου, δήλωσε ότι αν δεν δοθεί ικανοποιητική πρόταση μέχρι την Παρασκευή τα μέλη της συντεχνίας θα προχωρήσουν σε αποκοπή της διασταύρωσης, στα φώτα Καλησπέρα στην Λευκωσία, την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Δεκεμβρίου 2023 - 14:27

Τελευταιες Ειδησεις

22 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
22:00
Νίκος Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι αυτάρκεις
21:01
Ερευνητές εκτιμούν πως η ηλεκτροκίνηση θα μειώσει τις θέσεις εργασίας
21:00
Μείωση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής
20:50
Σε διαρροή υγραερίου οφείλεται η ισχυρή έκρηξη στη Μακεδονίτισσα.
20:46
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αναπτύσσεται με ταχύτερους ρυθμούς από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
19:45
Υπουργός Υγείας: Θετική η κυβέρνηση στην παράταση της κρατικής στήριξης προς τον ΟΚΥπΥ
18:06
Έκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας για ΡΙΚ
17:56
Προβλήματα στη λειτουργία των αεροδρομίων της Ελλάδας στις 28 Φεβρουαρίου
17:08
Τμήμα Μετεωρολογίας 3ο Δελτίο Καιρού 22/2/24
16:19
Τατάρ: Κόκκινη γραμμή η παρουσία Τούρκων στρατιωτών στην Κύπρο
16:15
Δαμιανού: Κατανόηση στις δυσκολίες για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης
15:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.