Στην Κύπρο ο Παπασταύρου, "τρέχει" αρκετά θέματα της Ομόνοιας

Στην Κύπρο έφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου.

Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων θα έχει την ευκαιρία να τα πει διεξοδικά με τους στενούς του συνεργάτες , με τους οποίους άλλωστε έχει στενή καθημερινή επαφή διαδικτυακά . Υπάρχουν ανοικτά κεφάλαια που χρίζουν περαιτέρω ενέργειες ως εκ τούτου η κάθοδος του σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ότι καλύτερο και δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα ανοίξει το παράθυρο των μετεγγραφών, για το οποίο αναμένεται να συζητήσει με την ομάδα προγραμματισμού, προεξάρχοντος του Γέσπερ Γιάνσον. Σε πρώτο πλάνο το σημαντικό θέμα των ανανεώσεων, όπως γράψαμε και χθες ο Φαμπιάνο θα ανανεώσει κανονικά παρά τον τραυματισμό του, ενώ στην ατζέντα του Προέδρου βρίσκεται εκ νέου το φλέγον θέμα του γηπεδικού. Υπήρξαν εξελίξεις στη Βουλή και τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Αντρέα Μιχαηλίδη για το Μακάρειο. Επίσης το τηλεοπτικό είνει ένα ακόμη εξίσου σοβαρό θέμα (θα δώσουμε σημαντικές πληροφορίες τις επόμενες μέρες).´Όπως συνηθίζει σε κάθε εδώ παρουσία του, περνά αρκετό χρόνο στο «Ηλίας Πόυλλος», έχοντας τετ-α-τετ με τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους παίκτες.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Δεκεμβρίου 2023 - 10:52

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Προειδοποιήσεις ΟΗΕ προς Ισραήλ για ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα
05:44
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
05:32
23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.