Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ψήφος εμπιστοσύνης για την κυπριακή οικονομία η νέα αναβάθμιση (Βίντεο)

Ψήφο εμπιστοσύνης για την κυπριακή οικονομία και ψήφο εμπιστοσύνης για τη συνετή πολιτική της κυβέρνησης , αποτελεί η νέα αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Fitch, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην επαρχία Πάφου, ο κύριος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στο τρίπτυχο της δημοσιονομικής υπευθυνότητας, του ισχυρού χρηματοπιστωτικού συστήματος και των συνεχών και τολμηρών μεταρρυθμίσεων το οποίο ακολουθεί η κυβέρνηση.

Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο μαζί με την κοινωνία δήλωσε ο πρόεδρος καλώντας και τα κόμματα σε συνεργασία για από κοινού αντιμετώπιση των προκλήσεων. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης χαιρέτισε παράλληλα τη στάση των κομμάτων για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου των εκποιήσεων.

Μία ισχυρή οικονομία είναι εκείνη πού θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε μια ακόμη πιο στοχευμένη κοινωνική πολιτική και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα όπως η παιδεία και η υγείας , δήλωσε ο Πρόεδρος.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΠ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Δεκεμβρίου 2023 - 17:47

Τελευταιες Ειδησεις

01 Μαρτίου
Εναέριες ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα από τον αμερικανικό στρατό
22:20
Ο Ερντογάν εμμένει στη λύση δύο κρατών και στην κυριαρχική ισότητα
22:17
Συγκλονισμό εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών για τον θάνατο αμάχων στη Γάζα
22:01
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024
22:00
Νεκροί επτά όμηροι της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινά πυρά
20:30
Ολοκληρωτική καταστροφή οικίας από φωτιά στη Λεμεσό -Διέμεναν αλλοδαποί
20:18
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: 1.220 αιτήσεις για το σχέδιο "Φωτοβολταϊκά για όλους"
20:13
Γαλλία: Πρόστιμο σε δύο εταιρείες για κακοποίηση ζώων
20:08
Πομπηία: Ανακαλύφθηκε εντυπωσιακή τοιχογραφία του Φρίξου και της Έλλης
19:49
Αισιόδοξος για εκεχειρία στη Γάζα, εμφανίστηκε ο Σάμεχ Σούκρι
18:46
60 χρόνια ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο -Ευγνωμοσύνη εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Κόμπος
17:51
Εκδήλωση μνήμης προς τιμή του υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου
17:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.