Λαβρόφ : Θα κάνουμε το παν, για να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της Δύσης για την Ουκρανία

Η Μόσχα βρίσκεται αντιμέτωπη με αυξανόμενο κίνδυνο, καθότι κράτη - μέλη του Νάτο εξακολουθούν να εξοπλίζουν τον ουκρανικό στρατό, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Την ίδια στιγμή, διεμήνυσε πως οι ρωσικές δυνάμεις θα κάνουν το παν, προκειμένου τα σχέδια της Δύσης για την Ουκρανία, να μην υλοποιηθούν.

"Λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην επιτρέψουμε η Ουκρανία να αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλειά μας", τόνισε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε, ακόμη, ότι η Μόσχα θεωρεί πως ο πόλεμος στην Ουκρανία χρησιμοποιείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Νάτο, ώστε να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους.

ΙΝ

Σύνταξη : Χρίστος Πάσιος

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Φεβρουαρίου 2023 - 07:59

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

15 Απριλίου
Πυροβολισμοί κατά οικίας σε κοινότητα της επαρχίας Αμμοχώστου
11:47
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 15/4/24
11:27
Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν
10:46
Παγκύπριον Νάμα - 14 Απριλίου 2024
10:17
''À la carte'' προσέγγιση της Τουρκίας στα ψηφίσματα ΟΗΕ
09:57
Έκρηξη σε παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή της Πύλας
09:10
Χωρίς νερό σήμερα περιοχές στη Λεμεσό λόγω βλάβης
08:58
Υπουργός Εσωτερικών: Νομότυπες οι αποφάσεις για το μεταναστευτικό
08:47
Πτωτικά κινείται η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές
08:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
06:30
Η Ρωσία αρνήθηκε να καταδικάσει την επίθεση του Ιράν κατά του Ισράηλ
06:05
Σύσκεψη για το μέλλον της ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας
06:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.