Έκπληξη για τις δηλώσεις στον Φιλελεύθερο, του παραιτηθέντος Πρόεδρου Μιχάλη Μιχαήλ, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ σε ανακοίνωση του, εκφράζει έκπληξη για τις δηλώσεις στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" , του παραιτηθέντος Πρόεδρου Μιχάλη Μιχαήλ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κύριος Μιχαήλ ανέφερε διαφορετικούς λόγους παραίτησης, κατά την διάρκεια συνεδρίας του σώματος στις 14 Φεβρουαρίου, σε σχέση με αυτές τις οποίες επικαλείται στον Φιλελεύθερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επαναβεβαιώνει την προσήλωση του στις Αρχές και Αξίες που διέπουν τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί στο πλαίσιο του Νόμου για το καλώς νοούμενο συμφέρον και πρόοδο του ΡΙΚ.

Ο παραιτηθείς Πρόεδρος ανέφερε στον Φιλελεύθερο, ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι με τη σημερινή σύνθεση του Συμβουλίου, δεν μπορούσε να επιτελέσει το έργο του.

Σημείωσε ότι άτομα, δεν αντιλαμβάνονται πως ασκείται η δημόσια διοίκηση, σε οργανισμούς δημοσίου δικαίου.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2023 - 18:25

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
12:40
Συνελήφθη ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος
11:38
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 18/6/2024
11:31
Στήριξή στην επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και της Ρομπέρτα Μετσόλα, εξέφρασε ο Πρόεδρος
10:56
Χωρίς συμφωνία για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά αξιώματα
10:16
Ο πρόεδρος της Χιλής απαίτησε οι αρχές της Αργεντινής να αποσύρουν φωτοβολταϊκά πλαίσια
10:02
ΟΗΕ: Την πρώτη θέση στην τυποποίηση γεωγραφικών ονομάτων κατέχει η Κύπρος
09:54
Ο Μάρκ Ρούτε ο επικρατέστερος διάδοχος του Γενς Στόλτενμπεργκ ως Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ
09:25
Η γερμανική αστυνομία παράτησε ομάδα μεταναστών σε χώρο στάθμευσης
09:16
ΝΑΤΟ: Οι σύμμαχοι αυξάνουν τις στρατιωτικές δαπάνες
09:12
Κ. Ιωάννου: Εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
09:07
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολλαπλά και πολυεπίπεδα τα οφέλη της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
07:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.