Επείγον ζήτημα που χρήζει άμεσης επίλυσης χαρακτηρίζει τον υπερπληθυσμό στις Κεντρικές Φυλακές η υπουργός Δικαιοσύνης

Ως επείγον ζήτημα, το οποίο χρήζει άμεσης επίλυσης, χαρακτηρίζει το πρόβλημα με τον υπερπληθυσμό στις Κεντρικές Φυλακές η υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου.

Μιλώντας στο "Πρωινό Δρομολόγιο", η κυρία Προκοπίου είπε ότι στο Υπουργείο γίνονται μεσοπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι σχεδιασμοί για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ερωτηθείσα εάν σε αυτούς τους σχεδιασμούς συγκαταλέγεται η δημιουργία νέου κτηρίου, είπε ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, για το οποίο, ωστόσο, πρέπει να γίνουν κάποιες σκέψεις.

Σχετικά με τις αναφορές σε έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για σκληρές συνθήκες σε κέντρα κράτησης στην Κύπρο, η κυρία Προκοπίου συμφώνησε ότι υπάρχουν προβλήματα.

Σημείωσε πως το υπουργείο Δικαιοσύνης καταβάλει προσπάθεια να τα επιλύσει, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών.Ν.Π / Μ.Β


Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2023 - 09:35

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

15 Απριλίου
Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν
10:46
Παγκύπριον Νάμα - 14 Απριλίου 2024
10:17
''À la carte'' προσέγγιση της Τουρκίας στα ψηφίσματα ΟΗΕ
09:57
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 15/4/24
09:54
Έκρηξη σε παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή της Πύλας
09:10
Χωρίς νερό σήμερα περιοχές στη Λεμεσό λόγω βλάβης
08:58
Υπουργός Εσωτερικών: Νομότυπες οι αποφάσεις για το μεταναστευτικό
08:47
Πτωτικά κινείται η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές
08:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
06:30
Η Ρωσία αρνήθηκε να καταδικάσει την επίθεση του Ιράν κατά του Ισράηλ
06:05
Σύσκεψη για το μέλλον της ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας
06:02
Επαναλειτουργούν σήμερα τα πλείστα σχολεία στο Ισραήλ
05:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.