Ανεστάλη η τρίωρη στάση εργασίας αύριο στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Πάφου

Ανεστάλη η τρίωρη στάση εργασίας, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, αύριο, στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ), του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών, η απόφαση ελήφθη κατόπιν προσωπικής παρέμβασης της υπουργού Υγείας, Πόπης Κανάρη, η οποία ζήτησε από την ΠΑΣΥΚΙ χρόνο μέχρι την Παρασκευή, ώστε να ανακοινώσει άμεσες λύσεις για αντιμετώπιση της υποστελέχωσης στο ΤΑΕΠ Πάφου.

Η συντεχνία των κυβερνητικών γιατρών προειδοποιεί, πάντως, ότι θα επαναφέρει και θα κλιμακώσει τα μέτρα, εάν η εμπλοκή της υπουργού Υγείας δεν αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα.

ΜΑ/ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2023 - 11:14

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

15 Απριλίου
Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν
10:46
Παγκύπριον Νάμα - 14 Απριλίου 2024
10:17
''À la carte'' προσέγγιση της Τουρκίας στα ψηφίσματα ΟΗΕ
09:57
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 15/4/24
09:54
Έκρηξη σε παραλιακό ξενοδοχείο στην περιοχή της Πύλας
09:10
Χωρίς νερό σήμερα περιοχές στη Λεμεσό λόγω βλάβης
08:58
Υπουργός Εσωτερικών: Νομότυπες οι αποφάσεις για το μεταναστευτικό
08:47
Πτωτικά κινείται η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές
08:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
06:30
Η Ρωσία αρνήθηκε να καταδικάσει την επίθεση του Ιράν κατά του Ισράηλ
06:05
Σύσκεψη για το μέλλον της ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας
06:02
Επαναλειτουργούν σήμερα τα πλείστα σχολεία στο Ισραήλ
05:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.