Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου Βουλής: Το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας πρέπει να εξετάσει τα πιστοποιητικά και να κρίνει την ασφάλεια των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Χρύσης Παντελίδης κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Γεωργίας, να παρέμβουν, αφού τίθεται θέμα ασφάλειας, δεδομένης της απουσίας πιστοποιητικών ασφάλειας.

Σημείωσε επίσης ότι υπάρχει διχογνωμία των ειδικών και θα πρέπει το τμήμα πολιτικής αεροπορίας να εξετάσει τα πιστοποιητικά και να κρίνει την ασφάλεια των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών.

Από πλευράς της,  η βουλευτής του ΔΗΣΥ Ρίτα Σούπερμαν δήλωσε ότι τίθεται θέμα νομιμότητας αφού απουσιάζουν πιστοποιητικά.

Ζητούμε, πρόσθεσε, τoν πλήρη έλεγχο και πλήρη διαφάνεια, αφού τίθεται κυρίως θέμα ασφάλειας ανθρώπων.

ΝΠ/ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2023 - 14:42

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Ενεργοί Πολίτες: Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού 3,6%
09:45
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.