Επιβεβαιώσε το deal ο Αργυρίδης: «Συμφέρουσα η συμφωνία, έχουμε συνεταιρισμό, δίνει ευχέρεια στον Παπασταύρου να ολοκληρώσει το όραμα του»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης. Επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον πρόεδρο της εταιρίας, Σταύρο Παπασταύρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προφορική συμφωνία μεταξύ σωματείου και εταιρείας: «Οπωσδήποτε την επιβεβαιώνουμε. Δεν χρειαζόταν τόσο πολύς θόρυβος για αυτό το θέμα. Όταν αρχίζουν συζητήσεις δεν χρειάζεται να τελειώσουν όλα σε μια βδομάδα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος, ο καθένας είχε τις θέσεις του. Νομίζω είναι ο κατάλληλος χρόνος. Στις προηγούμενες μου δηλώσεις είχα βάλει σαν στόχο να έχουμε συμφωνία πριν το τέλος του Μάη, ούτως ώστε να μπορούσε να την παρουσιάσουμε στη Γενική Συνέλευση. Αυτό που έλεγα πάντα είναι ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά όλα γίνονται. Με το να συζητούμε και να κάνουμε δηλώσεις ρίχνοντας ευθύνες στη μία ή στην άλλη πλευρά, δεν βοηθά».

Για το περιεχόμενο της συμφωνίας: «Καταλήξαμε σε μια προφορική συμφωνία, έχουμε βάλει κάτων ένα περίγραμμα των κύριων θέσεων. Θα παρουσιαστεί η συμφωνία στο ΔΣ του σωματείου για να εγκριθεί ότι θα πάει προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση. Θα ενημερώσουμε τα μέλη της Ομόνοιας. Θα αναλυθεί η συμφωνία και θα δώσουμε απαντήσεις όπου χρειάζεται, να την κατανοήσουν τα μέλη του σωματείου και να ταχθούν υπέρ ή κατά».

Για το πότε θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση: «Πρέπει να συγκληθεί μέσα στον Μάιο και τουλάχιστον πρέπει να προειδοποιήσουμε τα μέλη 15 μέρες. Το νωρίτερο που μπορεί να γίνει είναι στα μέσα Ιουνίου».

Για τη δική του εκτίμηση σχετικά με την απόφαση που θα λάβει η Γενική Συνέλευση για τη συμφωνία: «Υπολογίζω ότι θα εγκριθεί. Είναι μια συμφωνία που είναι συμφέρουσα για το σωματείο. Και από την άλλη δίνει την ευκαιρία στον κ. Παπασταύορου να ολοκληρώσει το όραμά του και να επενδύσει. Έχουμε επιτυχίες με αυτή τη συμφωνία. Ας βάλουμε τις βάσεις για καινούριες επιτυχίες για τα επόμενα χρόνια».

Για τη χρονική διάρκεια που προνοούσε η αρχική συμφωνία: «Η αρχική συμφωνία ήταν 10+5+5. Έχουμε ένα συνεταιρισμό πλέον, και οι δυο πλευρές είναι συμμέτοχοι, όπως είπε και ο πρόεδρος. Θα το αναλύσουμε αυτό».

Αν θα προχωρήσουν τα σχέδια Παπασταύρου για προπονητικό και ιδιόκτητο γήπεδο: «Ο ίδιος θα αναλύσει τον τρόπο που θα εξελίξει τα πράγματα. Θα γίνουν δηλώσεις όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».

Αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο σωματείο: «Ναι θα διεκδικήσω επανεκλογή. Όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος θα ανακοινώσω τον συνδυασμό μου».

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2023 - 12:51

Τελευταιες Ειδησεις

17 Ιουνίου
Τετ-α-τετ Στέφανου -Στέφανου με φόντο τον Παρθενώνα! -Στο επίκεντρο και το Κυπριακό
16:17
Καταγγελίες για εικονικούς φοιτητές στα κατεχόμενα
16:07
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 17/6/2024
16:02
Η Ελλάδα απορρίπτει τις κατηγορίες του BBC για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών
15:34
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στη Ράφα
15:28
Συζήτηση στη Βουλή για τα πανωτόκια
15:02
Αυτοδυναμία Εργατικών και καταποντισμό Τόρις συνεχίζουν να δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
14:45
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 17/6/2024
14:42
Για οπισθοχώρηση στους τομείς του κράτους δικαίου κάνει λόγο ο Μέγερ Λάντρουτ
13:43
Νέο θανατηφόριο Θύμα ο 69χρονος Ανδρέας Ξιούρος από την Αραδίππου
13:14
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
13:00
Ο Νετανιάχου προχώρησε στη διάλυση του Πολεμικού Υπουργικού Συμβουλίου
11:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.