Απόλυτη ικανοποίηση για τις δεσμεύσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σε θέματα που ταλανίζουν τους ασθενείς εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ

Photos by PIO

Απόλυτη ικανοποίηση για τις δεσμεύσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας σε θέματα που ταλανίζουν τους ασθενείς εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών, Μάριος Κουλούμας, ύστερα από απογευματινή συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, παρουσία και της υπουργού Υγείας, Πόπης Κανάρη.

ΠτΔ ΟΣΑΚ σΥΝΑΝΤΗΣΗ 235777.jpg

Ο κύριος Κουλούμας ανέφερε ότι στη συνάντηση τέθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, θέματα όπως η επίλυση πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς στο πλαίσιο του ΓΕΣΥ, η αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων προς όφελος των ασθενών και η αποτελεσματικότερη λειτουργία των Τμημάτων Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης 1241235ι3οι342354.jpg

Ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ τόνισε ότι στις αρχές Ιουνίου θα γίνει νέα συνάντηση, όπου θα κριθεί η πορεία των συμφωνηθέντων και η υλοποίηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαΐου 2023 - 20:23

Τελευταιες Ειδησεις

17 Ιουνίου
Η Ελλάδα απορρίπτει τις κατηγορίες του BBC για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών
15:34
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εχθροπραξίες στη Ράφα
15:28
Συζήτηση στη Βουλή για τα πανωτόκια
15:02
Αυτοδυναμία Εργατικών και καταποντισμό Τόρις συνεχίζουν να δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
14:45
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 17/6/2024
14:42
Για οπισθοχώρηση στους τομείς του κράτους δικαίου κάνει λόγο ο Μέγερ Λάντρουτ
13:43
Νέο θανατηφόριο Θύμα ο 69χρονος Ανδρέας Ξιούρος από την Αραδίππου
13:14
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
13:00
Ο Νετανιάχου προχώρησε στη διάλυση του Πολεμικού Υπουργικού Συμβουλίου
11:48
Καταγγελίες κατά του ελληνικού λιμενικού από το BBC για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών
11:32
Οι πυρηνικές δυνάμεις συνεχίζουν να εκσυγχρονίζουν τα οπλοστάσια τους
11:07
Εντός 10 ημερών η απόφαση για εντάλματα Νετανιάχου - Γκάλαντ
10:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.