Επιστολή με προτάσεις για τους Τουρκοκυπρίους απέστειλε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Επιστολή με προτάσεις για θέματα που αφορούν τους Τουρκοκυπρίους απέστειλε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Εισηγείται, ανάμεσα σε άλλα, ίδρυση Γραφείου Τουρκοκυπριακών Υποθέσεων, διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων, λειτουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για τουρκόφωνους σε υπηρεσίες άμεσης ανάγκης και περαιτέρω ένταξη Τουρκοκυπρίων σε τομείς του δημόσιου τομέα.

Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με ημερομηνία 25 Μαΐου, ο Στέφανος Στεφάνου αναφέρει ακόμη ότι πρέπει να ενδιατρίψουμε στο θέμα κάποιων κατηγοριών Τουρκοκυπρίων, στους οποίους δεν δίνεται η ιθαγένεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως παιδιά μεικτών γάμων.

Αντίγραφο της επιστολής παραδόθηκε από τον κύριο Στεφάνου προς τον εδώ εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών, Κόλιν Στιούαρτ, σε συνάντηση που είχαν σήμερα.Α.Κ / Μ.Β


Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουνίου 2023 - 18:51

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024
13:00
Εκτός λειτουργίας το λογισμικό του ΓΕΣΥ
12:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 27/05/24
11:25
Συνάντηση με την διεύθυνση του ΟΚΥπΥ έχουν οι συντεχνίες των νοσηλευτών
10:23
Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Εμίρης του Κατάρ
09:29
Η Βόρειος Κορέα θέτει σε τροχιά νέο κατασκοπευτικό δορυφόρο
06:11
Συνελήφθη τούρκος εμπρηστής στην Ελλάδα
06:03
Απογοήτευση Γκουτέρες επειδή δεν εφαρμόζονται αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου
05:58
Στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων ο υπουργός Εξωτερικών
05:54
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στους Πρωταθλητές Ευρώπης
05:51
Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μπάσκετ ο Παναθηναϊκός
05:45
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/05/24
05:37
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.