Τη σημασία της δημιουργίας Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών εξήρε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στον ρόλο και τη σημασία της δημιουργίας Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια ενός παρομοίου κέντρου στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επεσήμανε ότι πρόκειται για το πρώτο Κέντρο Φροντίδας Παιδιών που ολοκληρώνεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και το πρώτο Κέντρο Φροντίδας Παιδιών που ανεγείρεται εντός του διοικητικού κέντρου βιομηχανικής περιοχής.

εγκαινια κεντρου αγιος αθανασιος.jpg


Επεσήμανε ότι στο προεκλογικό του πρόγραμμα συμπεριέλαβε τη θέση για δημιουργία παρομοίων κέντρων για παιδιά και σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, που εργοδοτούν πέραν των 1.500 ατόμων.

'Με αυτόν τον τρόπο", σημείωσε, "δίνεται ακριβώς η ευκαιρία και στις γυναίκες, αλλά και στις οικογένειες να μπορούν να εργάζονται με ισότιμη πρόσβαση στην αγορά εργασίας".

Τέλος, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε την "Ευρωπαϊκή Ένωση που μέσα από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας βρίσκεται δίπλα μας", όπως ανέφερε.Π.Π / Μ.ΒΤελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουνίου 2023 - 22:05

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουλίου
Η Σελίν Ντιόν επιστρέψει στη σκηνή
14:14
Μητσοτάκης: Τα 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας να γίνουν αφετηρία για καλύτερη Ελλάδα
14:07
Κανονισμούς για ορθολογική διαχείριση αποβλήτων πλαστικών γεωργικής χρήσης ενέκρινε το Υπουργικό
13:55
Αυξάνονται οι φοιτητές από τρίτες χώρες με απόφαση Υπουργικού
13:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
13:00
Υπουργικό Συμβούλιο: Θα ανεγερθούν 703 φοιτητικές κλίνες σε Λεμεσό και Πάφο
12:58
Ελλάδα: Μόνο με ψηφιακό εισιτήριο η είσοδος των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα
12:50
Η στεγαστική πολιτική, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση
11:50
Η περασμένη Δευτέρα η θερμότερη ημέρα στα παγκόσμια χρονικά, ρεκόρ για 2η συναπτή ημέρα
11:25
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 24/07/24
11:15
Η Μέτσολα ευχήθηκε στην Ελλάδα για την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
10:43
Ψύκτες νερού στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου για δωρεάν νερό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.