Τη σημασία της δημιουργίας Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών εξήρε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στον ρόλο και τη σημασία της δημιουργίας Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια ενός παρομοίου κέντρου στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επεσήμανε ότι πρόκειται για το πρώτο Κέντρο Φροντίδας Παιδιών που ολοκληρώνεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και το πρώτο Κέντρο Φροντίδας Παιδιών που ανεγείρεται εντός του διοικητικού κέντρου βιομηχανικής περιοχής.

εγκαινια κεντρου αγιος αθανασιος.jpg


Επεσήμανε ότι στο προεκλογικό του πρόγραμμα συμπεριέλαβε τη θέση για δημιουργία παρομοίων κέντρων για παιδιά και σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, που εργοδοτούν πέραν των 1.500 ατόμων.

'Με αυτόν τον τρόπο", σημείωσε, "δίνεται ακριβώς η ευκαιρία και στις γυναίκες, αλλά και στις οικογένειες να μπορούν να εργάζονται με ισότιμη πρόσβαση στην αγορά εργασίας".

Τέλος, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε την "Ευρωπαϊκή Ένωση που μέσα από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας βρίσκεται δίπλα μας", όπως ανέφερε.Π.Π / Μ.ΒΤελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουνίου 2023 - 22:05

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

16 Ιουνίου
Προσεχώς η συμφωνία για το μέλλον του τερματικού φυσικού αερίου στο Βασιλικό
21:09
Στη Σύνοδο υπουργών του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων για θέματα Πολιτικής Συνοχής, ο Μάκης Κεραυνός
19:07
Η Ήλια Ηροδότου είναι η νέα Κοινοτάρχης Πέρα Πεδίου
19:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
18:00
Την έξοδο στις αγορές το επόμενο διάστημα εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών
17:21
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εκλογικό αφανισμό κινδυνεύουν οι Τόρις
17:19
Στα €3,1δισ. υπολογίζονται να ανέλθουν οι συνολικές επενδύσεις για την πράσινη μετάβαση στην Κύπρο
17:10
Tμήμα Μετεωρολογίας -3ο Δελτίο Καιρού 16/6/2024
16:48
Χριστοδουλίδης: Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τελειώσει
16:28
Νέο θύμα της ασφάλτου 48 ετών γυναίκα από τη Ρωσία
14:56
Στις Βρυξέλλες για την άτυπη σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ
14:32
Επιχείρηση απελευθέρωσης ομήρων σε κέντρο κράτησης στην Ρωσία. Νεκροί οι δράστες
12:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.