Εκλογές στην Ελλάδα: Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων - 44 κόμματα δήλωσαν συμμετοχή

44 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και ανεξάρτητοι υποψήφιοι, κατέθεσαν συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου στην Ελλάδα.

Πέρα από τα παραδοσιακά κόμματα, την ψήφο των Ελλήνων ψηφοφόρων διεκδικούν, ανάμεσα σε άλλα, το Κίνημα Φτωχών, ο "Ψηφιακός Ελληνισμός Εν το Όλον", το "Ελληνικό Λευκό Κίνημα Σημερινής Ιδεολογίας" και οι Σπαρτιάτες.

Στις εκλογές κατέρχεται και ο Δημοσθένης Βεργής - Έλληνες Οικολόγοι, που στις εκλογές του Μαΐου πήρε μόνο μία ψήφο και είχε δηλώσει ότι ο ίδιος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν.

Η εγκυρότητα της συμμετοχής θα πρέπει να ελεγχθεί τώρα από το Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και ο τελικός κατάλογος θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.Π.Χ / Μ.Β


Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2023 - 14:53

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιουλίου
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Λαπάτσας
15:56
Πυρκαγιά στην περιοχή Λαπάτσας
14:35
Αντωνίου: Δεν μιλάμε για σχέδιο λύσης, αλλά για προγραμματισμό επόμενων βημάτων
14:33
Μέτρα πρόληψης για προστασία από τα κουνούπια στο Δήμο Λευκωσίας
14:25
Στο Παρίσι η Υπουργός Παιδείας
14:19
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή
14:14
Μητσοτάκης: Τα 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας να γίνουν αφετηρία για καλύτερη Ελλάδα
14:07
Κανονισμούς για ορθολογική διαχείριση αποβλήτων πλαστικών γεωργικής χρήσης ενέκρινε το Υπουργικό
13:55
Αυξάνονται οι φοιτητές από τρίτες χώρες με απόφαση Υπουργικού
13:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
13:00
Υπουργικό Συμβούλιο: Θα ανεγερθούν 703 φοιτητικές κλίνες σε Λεμεσό και Πάφο
12:58
Ελλάδα: Μόνο με ψηφιακό εισιτήριο η είσοδος των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα
12:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.