Ελλάδα: Μεγάλη πυρκαγιά σε πολλαπλά μέτωπα στην Ηλεία (Βίντεο)

Οι ελληνικές δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με επικέντρωση στην Ηλεία, όπου άνοιξαν ξαφνικά τρία πύρινα μέτωπα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μέτωπο της Παλαιοβαρβάσαινας νοτιοανατολικά του Δήμου Πύργου. Σε ύφεση βρίσκεται το μέτωπο πέρα από τη Σαλμώνη , όπως και αυτό στην Αρχαία Ολυμπία όπου η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, συνελήφθη ένας ύποπτος για απόπειρα εμπρησμού στο χωριό Μουριά στην Αρχαία Ολυμπία.

Στην περιοχή επιχειρούν από αέρος δύο αεροσκάφη "καναντέρ", τρία "Ερ Τράκτορ" και ένα ελικόπτερο " 'Ερικσον" .

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει επίσης σε δασική έκταση στην περιοχή Μαψός Κορινθίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει εκδηλωθεί μακριά από το οικιστικό κομμάτι.

Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 17 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σημειώνεται τέλος, ότι την άρση της κατάστασης συναγερμού στη Ρόδο λόγω των πυρκαγιών ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΠ /ΠΑΣ / ΣΤΣ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιουλίου 2023 - 19:09

Τελευταιες Ειδησεις

21 Σεπτεμβρίου
Αναγνώριση του ψευδοκράτους θα ζητήσει ο Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
16:11
Επικίνδυνες οι τοποθετήσεις για το Κράτος Δικαίου, αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος
15:17
Ηλεκτρική διασύνδεση και Μεσανατολικό σε επικοινωνία Χριστοδουλίδη -Μακρόν
14:46
Τις αμέσως επόμενες μέρες επαναρχίζει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου -Κρήτης
14:39
Η Κομισιόν παρακολουθεί, αλλά δεν σχολιάζει την απόφαση για παύση Γενικού Ελεγκτή
14:33
Ζαχαρίας Κουλίας στο ΡΙΚ: «Θα διορίσω εγώ Γενικό Ελεγκτή, μετά τις 25 Σεπτεμβρίου»
14:29
Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με τους Πρωθυπουργούς Λιβάνου και Ισραήλ
14:25
Στα σκαριά κοινή εταιρεία Κύπρου -Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, λέει ο Πρόεδρος
14:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
13:11
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 21/09/24
11:28
Πλήγμα της Ρωσίας στην πόλη Κρεβί Ρι της Ουκρανίας σκοτώνει 3 αμάχους
11:19
Γ.Γ. ΑΚΕΛ: "Η κυβέρνηση οφείλει να συμβάλει στον τερματισμό της γενοκτονίας και στην επίλυση του Παλαιστινιακού"προβλήματος
11:17
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.