Αυγουστή: «Κοιτάξτε τι έκανε η Καμπάλα με προηγούμενους αντιπάλους, θέλουμε να δούμε ένα σύνολο που να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή εκθείασε τις αρετές της Καμπάλα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του μαζί με τον κόσμο θα πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε να έρθει η πρόκριση με 2η νίκη, απόψε στο ΓΣΠ.

To αρχικό σχόλιό του: «Αύριο έχουμε το δεύτερο ματς με την Καμπάλα. Το ματς ξεκινάει από την αρχή, είμαστε στο 0-0. Ο στόχος μας είναι η νίκη όπως και στο πρώτο ματς. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αλλά με τον κόσμο μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει όπως έκανε την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ζητάμε να κάνει και αύριο. Να έρθει στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη-πρόκριση».

Για το γρήγορα γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια: «Μας αιφνιδίασαν αλλά σημασία έχει ότι ανταποκριθήκαμε. Το πρώτο παιχνίδι έχει αναλυθεί και είδαμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι ένα σύνολο που να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι τα δύο που γνωρίζεται. Ο Νικόλας Παναγιώτου και ο Πάρης Ψάλτης. Είναι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και θα τους έχουμε σύντομα μαζί μας».

Για την Καμπάλα: «Είναι μια καλή ομάδα. Κοιτάξτε τι έκανε η Καμπάλα με προηγούμενους αντιπάλους και πόσες ομάδες έχουν δυσκολευτεί εναντίον της. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και ο αντίπαλος να προσαρμοστεί στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για την ετοιμότητα του Νικόλα Παναγιώτου και τον Άμο: «Ο πιο έτοιμος από όλους είναι ο Νικόλας Παναγιώτου. Ο Άμο δουλεύει με την ομάδα. Είναι υπό δοκιμή. Βλέπουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις και θα φανεί αν μπορεί να μας βοηθήσει πιο μετά. Ο Νικόλας είναι σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω αν μπορεί να μας βοηθήσει στο επόμενο ματς γιατί είναι αυτές οι δύσκολες στιγμές που έρχεσαι από εγχείρηση και δεν ξέρεις τι θα τύχει».

Για τα μεταγραφικά: Υπάρχουν περιπτώσεις που αξιολογούνται όμως προέχει το αυριανό ματς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αυριανό ματς και αν υπάρχει κάτι θα το μάθετε από την ομάδα.

Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Κάποιες αλλαγές αν θα γίνουν, θα γίνουν με σκοπό τι θα μας δώσουν. Κάποιες φορές οι φίλαθλοι βλέπουν μόνο ποιοι αρχίζουν ενώ ο προπονητής αφήνει στον πάγκο κάποιους παίκτες με σκοπό να νικήσει το ματς, όταν τους ρίξει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα δείτε αύριο.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Αυγούστου 2023 - 09:46

Τελευταιες Ειδησεις

26 Ιουλίου
Αποχωρούν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
22:32
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
Όλα τα φώτα στραμμένα στην Πόλη του Φωτός... -Φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων
20:37
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
ΕΕ: Οι έρευνες για το Βασιλικό άρχισαν τον Μάρτιο -Έλεγχος για πιθανά ποινικά αδικήματα
15:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.