Οι κοινωνικές κατοικίες πρέπει ανεγερθούν επισημαίνει ο ΔΗΣΥ. Ικανοποίηση ΑΚΕΛ για την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών

Το πρωί, πριν από τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, ο ΔΗΣΥ είχε εκφράσει ανησυχία για τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις της κυβέρνησης, αναφορικά με το μεγαλεπήβολο έργο των εξακοσίων κοινωνικών κατοικιών που θα ανεγερθούν στη Λεμεσό.

Σε ανακοίνωση είχε σημειώσει ότι, στις παρούσες συνθήκες, το έργο όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσει ή να αργοπορεί, αλλά αντιθέτως να τεθεί ως προτεραιότητα και να επιταχυνθεί.

Είχε αναφέρει, ακόμη, ότι τέτοια έργα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό, αλλά να επιδιώκεται η επέκτασή τους σε όλες τις επαρχίες.

Ικανοποίηση εκφράζει το ΑΚΕΛ για το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών επανήλθε στο θέμα της ανέγερσης εξακοσίων κατοικιών στη Λεμεσό, για φτωχές οικογένειες, με πολιτική δέσμευση για υλοποίηση του έργου.

Ο Άριστος Δαμιανού, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, αναφέρει ότι το Ακέλ θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα, διατηρώντας την πίεση για υλοποίηση αυτής της σημαντικής κοινωνικής πρωτοβουλίας.

Δ.Κ./ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:31

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 18 Ιουνίου 2024
12:40
Συνελήφθη ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος
11:38
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 18/6/2024
11:31
Στήριξή στην επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και της Ρομπέρτα Μετσόλα, εξέφρασε ο Πρόεδρος
10:56
Χωρίς συμφωνία για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά αξιώματα
10:16
Ο πρόεδρος της Χιλής απαίτησε οι αρχές της Αργεντινής να αποσύρουν φωτοβολταϊκά πλαίσια
10:02
ΟΗΕ: Την πρώτη θέση στην τυποποίηση γεωγραφικών ονομάτων κατέχει η Κύπρος
09:54
Ο Μάρκ Ρούτε ο επικρατέστερος διάδοχος του Γενς Στόλτενμπεργκ ως Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ
09:25
Η γερμανική αστυνομία παράτησε ομάδα μεταναστών σε χώρο στάθμευσης
09:16
ΝΑΤΟ: Οι σύμμαχοι αυξάνουν τις στρατιωτικές δαπάνες
09:12
Κ. Ιωάννου: Εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
09:07
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολλαπλά και πολυεπίπεδα τα οφέλη της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
07:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.