ΠΑΣΥΚΑΦ: «Μαζί στη ζωή» - «Σημαίνει πολλά» Αρχίζει η 32η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης

Φωτογραφία αρχείου

Την 32η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης με τίτλο «Μαζί στη ζωή» και με σύνθημα «Σημαίνει πολλά» παρουσίασε την Τετάρτη ο ΠΑΣΥΚΑΦ, η οποία έχει στόχο τη συλλογή χρημάτων για τη συνέχιση, την ανάπτυξη και τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών, των προγραμμάτων πρόληψης και έρευνας που προσφέρει.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΚΑΦ αναφέρει ότι κάθε εισφορά «μεταφράζεται σε ανακούφιση, φροντίδα και υποστήριξη» και «σημαίνει συμπαράσταση, δύναμη και αισιοδοξία».

Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1, με ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί οδικός έρανος από τις 4 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Εξάλλου, για τρίτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου ολοήμερος τηλεοπτικός Μαραθώνιος σε συνεργασία με τον Alpha Κύπρου.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ Άννα Αχιλλεούδη, υπογράμμισε πως «διεκδικούμε καθημερινά καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, καθώς και για τους οικείους τους».

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, Νικόλας Φιλίππου, επεσήμανε πως «ο ΠΑΣΥΚΑΦ «εδώ και 37 χρόνια φροντίζει τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειες τους. Παρέχει δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας. Εστιάζει σε θέματα πρόληψης, έρευνας και δικαιωμάτων των ατόμων με εμπειρία καρκίνου».

Ανέφερε ότι το 2022 ο ΠΑΣΥΚΑΦ κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες 7.070 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35.717 συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

Ο  έρανος διεξάγεται όλο το μήνα Οκτώβριο, με στόχο τη συλλογή του ποσού των 550.000 ευρώ για να προσφέρει ο Σύνδεσμος παγκύπρια δωρεάν υπηρεσίες, προγράμματα πρόληψης και έρευνας στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου όπως φιλανθρωπικό δείπνο, τόμπολά, Family Fun Day, Walking for Life, περπάτημα στη φύση, ποδηλασία και πεζοπορία.

Επίσης, θα διεξαχθεί έρανος σε υπεραγορές και πολυκαταστήματα όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του.

Σημειώνεται ότι η εκστρατεία διεξάγεται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, με αριθ. Άδειας Ν.Π. 43/2023, που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/08/2023-31/12/2023.

Όλοι οι εθελοντές που συμμετέχουν φέρουν μαζί τους εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:10

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

26 Ιουλίου
Αποχωρούν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
22:32
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
Όλα τα φώτα στραμμένα στην Πόλη του Φωτός... -Φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων
20:37
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
ΕΕ: Οι έρευνες για το Βασιλικό άρχισαν τον Μάρτιο -Έλεγχος για πιθανά ποινικά αδικήματα
15:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.