Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 20/1/24

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους δέκα βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους έξι βαθμούς στα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να φέρουν τοπικές βροχές, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από βροντές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, τεσσάρων έως πέντε μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους εννέα στα ορεινά.

Η θερμοκρασία σήμερα:

Λευκωσία  22 με 8

Λεμεσός 21 με 12

Λάρνακα 22 με 13

Πάφος  20 με 14

Αμμόχωστος 21 με 10

Κερύνεια 22 με 14

Πρόδρομος 12 με 5

Τη Δευτέρα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα αρχικά θα αιωρείται αραιή σκόνη η οποία σταδιακά υποχωρεί. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιανουαρίου 2024 - 16:40

Τελευταιες Ειδησεις

21 Σεπτεμβρίου
Τις αμέσως επόμενες μέρες επαναρχίζει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου -Κρήτης
14:39
Η Κομισιόν παρακολουθεί, αλλά δεν σχολιάζει την απόφαση για παύση Γενικού Ελεγκτή
14:33
Ζαχαρίας Κουλίας στο ΡΙΚ: «Θα διορίσω εγώ Γενικό Ελεγκτή, μετά τις 25 Σεπτεμβρίου»
14:29
Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με τους Πρωθυπουργούς Λιβάνου και Ισραήλ
14:25
Στα σκαριά κοινή εταιρεία Κύπρου -Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, λέει ο Πρόεδρος
14:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
13:11
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 21/09/24
11:28
Πλήγμα της Ρωσίας στην πόλη Κρεβί Ρι της Ουκρανίας σκοτώνει 3 αμάχους
11:19
Γ.Γ. ΑΚΕΛ: "Η κυβέρνηση οφείλει να συμβάλει στον τερματισμό της γενοκτονίας και στην επίλυση του Παλαιστινιακού"προβλήματος
11:17
DBRS: Επιβεβαίωση πιστοληπτικής ικανότητας της Κ.Δ. και αναθεώρηση της προοπτικής της από σταθερή σε θετική
10:52
Έκρηξη κροτίδας σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από γκαράζ οικίας στη Λεμεσό
10:46
Υφυπουργός Μετανάστευσης: "Μειωμένες οι ροές μεταναστών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια"
09:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.