Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/10/24

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, στις πλείστες περιοχές του νησιού ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες στα ορεινά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα βόρεια, τα ανατολικά και τα νότια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα βόρεια και τα ανατολικά, θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο προοδευτικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ωστόσο στα δυτικά μέχρι το απόγευμα, θα στραφούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτωβρίου 2024 - 12:57

Τελευταιες Ειδησεις

18 Οκτωβρίου
Μήνυμα προς τον Ερντογάν μετά τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς έστειλε ο Κατζ
15:04
Δεν επιβεβαίωσε τον θάνατο του αρχηγού της Σινουάρ η Χαμάς
14:42
Νέος Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο ο Μάικλ Τέιθαμ
14:37
Στόχος κυβερνοεπίθεσης η ιστοσελίδα του αερολιμένα Λάρνακας
14:26
Ο Μικάτι κατήγγειλε το Ιράν για κατάφωρη ανάμιξη στις λιβανικές υποθέσεις
14:12
Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη Μπάιντεν στην Ευρώπη
13:45
Κεραυνός: Εξετάζουμε συνεχώς μέτρα αναλόγως εξελίξεων και δυνατοτήτων
13:38
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
13:03
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 18/10/24
12:56
Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του ηγέτη της Χαμάς
10:43
Εντός 15 ημερών εγκύκλιος υπουργείου για τα κινητά στα σχολεία
09:04
Υπουργός Εργασίας: Νέα προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας για το 12% εντός των εβδομάδων
08:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.