Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 23/10/24

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Πέμπτη άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτωβρίου 2024 - 05:53

Τελευταιες Ειδησεις

23 Οκτωβρίου
Αντωνίου: Η κυβέρνηση θέλει να διασφαλίσει ότι η πρωτοβουλία Γκουτέρες θα έχει προοπτική
09:50
Αυξήσεις περιπολιών λόγω πυρκαγιών
09:40
Ενώπιον του δικαστηρίου οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στις Φοινικούδες
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024
06:31
Πρώτος Στρατηγικός Διάλογος Κύπρου - ΗΠΑ
06:23
Υπό διευρένηση τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του φράγματος Κουρίου
06:10
Έργα πέραν των €30 εκατομμυρίων για την ορεινή ύπαιθρο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
06:07
Συνάντηση Υπουργού Οικομομικών με κόμματα για τα μέτρα κατά της ακρίβειας
06:03
Την Κύπρο επισκέπτεται ο Αντόνιο Κόστα
06:00
Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χασέμ Σαφιεντίν
05:54
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 23/10/24
05:42
22 Οκτωβρίου
Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο γενικός εισαγγελέας Άντριι Κόστιν
22:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.