Συμφωνία με εργαζομένους στο λιμάνι Λάρνακας ανακοίνωσε η Kition Ocean Port

Έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και η λειτουργία του λιμανιού Λάρνακας έχει επανέλθει στην κανονικότητα αναφέρει σε ανακοίνωση η Kition Ocean Port.

Η διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λάρνακας σημειώνει πως "οι εργαζόμενοι της Kition Ocean Port στο Λιμάνι Λάρνακας πραγματοποίησαν απεργία προτάσσοντας συγκεκριμένα αιτήματα". 

Αναφέρει πως "μέσα από εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ Διοίκησης και εκπροσώπων των εργαζομένων, με ικανοποίηση ανακοινώνουμε πως έχει επιτευχθεί συμφωνία". 

Σημειώνει ακόμ πως "oι ανησυχίες που εκφράστηκαν από τους εργαζομένους λήφθηκαν υπόψη με ιδιαίτερη προσοχή, και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση αντιμετώπισή τους". 

Η Kition Ocean Port αναφέρει πως "εκτιμούμε την αφοσίωση και σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας και δεσμευόμαστε στην εξασφάλιση δίκαιης μεταχείρισης και στη διασφάλιση ευνοϊκών εργασιακών συνθηκών". 

Υπογραμμίζει τη "δέσμευσή της στην απρόσκοπτη και άριστης εξυπηρέτησης λειτουργία του Λιμανιού και σε ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον".

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουαρίου 2024 - 11:54

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Προειδοποιήσεις ΟΗΕ προς Ισραήλ για ενδεχόμενη στρατιωτική επιχείρηση στην Ράφα
05:44
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
05:32
23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.